Recenze Hyundai Elantra 1,6 GL Sedan
“Hyundai ma milo prekvapil, som max. spokojný.”

Autor recenze: Katona (28 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2001 Typ motoru:1,6 Benzin Stav km při koupi:98 500 km Stav km nyní:101 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 měsíce Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 8,5 l/100 km Vloženo: 17. 7. 2007

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.8

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Felicia 1,3 GLX r.v. 1996

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Zatiaľ nie, dufam že ani nebude :)


Hodnocení a zkušenosti s autem

Hyundai Elantra som kupoval v bazári pri predajni, ktorá vykupuje autá na protihodnotu. Povôdne som značku Hyundai pred kupou vôbec nemal v užšom výbere vozidiel. No hlavne pre cenu do 200 tis. Skk, som absolvoval skúšobnú jazdu, a to rozhodlo. Zvonku na svoj rocník pôsobí ešte stále ako reprezentatívna limuzína. Verzia sedan sa mi páči viac ako hatchback.

Moja Elantra ma svetlohnedú metalízu, čo dnes je tiež ešte v kurze, a tomuto autu pristane viac ako strieborná metalíza. Hlavné pozitíva podľa mňa :

nadštandardný vnútorný priestor, hlavne vzadu v oblasti kolien (dnes sa rád necham voziť vzadu), bohatá výbava (4 x Airbag, ABS, Klíma mech., el. okná), tichý a výkonný benzínový motor (max. krutiaci moment ma už pri 3000 ot.), bezproblémové parkovanie (malý poloner otáčania, dobrý výhľad dozadu pri cúvaní, veľmi dobré a veľké spätné zrkadlá), veľký kufor (kočík po sklopený sa zmestí dozadu až ku zadným sedadlám, v kufri je stále veľa miesta na batožinu), pohodová, komfortná a bezpečná jazda na ktorú sa teším každý deň :) Negatíva zatiaľ nie sú.

Ďalšie auto, určite bude Hyundai.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Hyundai Elantra

Vložit komentář

elantra

práve sadadlá a sedenie mi pripadalo nepohodlné vzhladom na tak velké auto
v mojomespere sa ovela pohodlnejšie sedí

27.09.2007 | 19:27:09 |  Reagovat

spokojnost

Píše že je spokojný tak voč tady jde? Mal som jazdenú Feliciu a po dvoch mesiacoch som jasne vedel že som kúpil brak alebo vrak? Pri jazdenom aute je jasné že je tu riziko poruch ale presne tak isto pri BMW alebo Hyundai. A myslím že sa neposerie, to ja som sa s feldou posral niekoľko krát. Na margo hustoty siete Skoda servis- husté to bolo keď mali niečo opraviť, všade mi chceli vymeniť sviečky, olej.... aj x krát behom 6 mesiacov takže to za výhodu nepovažujem, proste človek platí a nemá potuchy čo robili, kde bola chyba a či vobec spravili to čo mali. Takže sorry ale Skoda zatiaľ nie.

18.07.2007 | 17:39:56 | miki Reagovat

max spokojenost?

dyk ju mas 2 mesice jak muzes psat neco o poruchach ty se teprv projevi. a pak se z toho po....

18.07.2007 | 14:57:48 | auut Reagovat

spokojenost

Mám elantru CRDi rok a půl a jsem nadmíru spokojen. Za tu cenu lepší auto neseženete. Za 44 tis. km jsem musel měnit jen 2 žhaviče NGK. Lepší volba než octavia I. Držím palce, ať vám dál jen dělá radost.

18.07.2007 | 14:09:01 | donald Reagovat