Recenze Mazda 3 sedan
“V max. výbavě super auto.”

Autor recenze: centsm ,
Olomoucký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2004 Typ motoru:1,6 benzín Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:18 000 km Způsob řazení:manuál Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 7,6 l/100 km Vloženo: 27. 10. 2004

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.7

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

0
 

Provozní náklady

0
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Fiat Marea

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Brzy pojedu na první servis a nemám co reklamovat.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Opravdu si nemám na co postěžovat. Všechno funguje, jak má, nic nevrže, neklepe. Motor šlape asi od 12 000 km jak hodinky, spotřeba oleje neznatelná. Nádherně táhne od spodu. Ale nový motor byl lenošný a měl spotřebu přes 8,5 l. Originální letní pneu Bridgestone 205/55 x16 jsou hlučnější, ale dobře sedí. Nejsou vhodné na nízké teploty - příliš tvrdnou. Podle mého vkusu brzy zasahuje DSC, nechává málo na řidiči vyrovnávání smyků a tím snižuje požitek z jízdy. Pravda, dá se vypnout. Mizerné je otvírání víka kufru, chybí jakékoliv madlo.

Vozidlo má vynikající jízdní vlastnosti, kterých daleko lépe dokáže využít 2,0l motor. V zatáčkách se velmi málo naklání, oproti mnohým jiným vozům na našem trhu je mírně tvrdší, ale o to lépe sedí. Nepochopím ale, proč si v dnešní době musím zvolit buď CD nebo MP3 přehrávač. A to jsou Japonci! Je to vůz, který jede o poznání rychleji, než si myslíte. Sedadla jsou dobře tvarovaná, ani jízda 1000 km nepřináší únavu zad.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Mazda 3

Vložit komentář