Recenze Mazda CX-7 CX7
“dobré”

Autor recenze: jirka (45 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2008 Typ motoru:2,3 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:23 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 12 l/100 km Vloženo: 25. 3. 2010

Hodnocení inzerátu: 4 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.4

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

4
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Opel,

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Před rokem a půl jsme si koupila Mazdu CX7. Super auto, ale kolem vánoc se začal ozývat při jízdě na nerovném terénu podivný zvuk od předních kol. Není to typické bouchání, ale zvláštní škrabání. Byla jsem u prodejce v autorizovaném servisu, kde nejdříve při projížďce nic neslyšeli - to se dalo čekat, když auto je v záruce. (Podotýkám, že každý kdo v autě se mnou jel zvuky, slyšel.) Nicméně trvala jsme na prohlídce vozu. Učinili tak , řekli, že testovali hlavně tlumiče. Jako laik a ženská poznám, když bouchají tlumiče, aut jsme měla již několik. Auto mi vrátili s tím, že nic neslyší, žádnou závadu nenašli a že se na to detailněji podívají při další garančce. To už ale dle všecho bude auto po záruce. Byla jsem ve dvou dalších servisech, které samozřejmě nejsou MAZDY. V obou technici zvuk slyšeli již po prvních metrech. Při prohlídce se shodli na bouchání čepů řízení na obou stranách.
Chtěla bych tedy požádat, pokud někdo má podobnou zkušenost s tímto vozem a mohl by poradit. Současně pokud by někdo mohl poradit, zda mohu po prodejci požadovat odstranění závady.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto dobré, silné, spolehlivé.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 4


Komentáře uživatelů k recenzi Mazda CX-7

Vložit komentář

Mazda cx7

Pozdravujem. Ja mam Mazdu cx7 presne 2 mesiace a rovnaky problem. Najazdene mam 12000 km a zvlastny zvuk z prednej napravy, no tlmice to nie su. Chystam sa ist do servisu. Inak ma este trapi dialkove ovladanie, lebo uz 4x odmietlo sluzbu a bateria je v poriadku.

20.04.2010 | 14:01:30 | jozef Reagovat

No volu v capoch mozes reklamovat tusim len do 20, alebo 40 tis km. Netusim ako to ma mazda. Potom je to uz len bezne opotrebenie. Ale sku iny mazda servis. Nie je len jeden na Slovensku.

30.03.2010 | 09:33:44 | lakinooo Reagovat

Nevhodný komentář

 

29.03.2010 | 21:58:58 | japan