Recenze Peugeot 307 1.6 16V
“Krásný pohodlný vůz, který se vymyká německé šedi.”

Autor recenze: xray0045 (34 let),
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2001 Typ motoru:1.6 Benzin Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:85 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 6 let Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 9 l/100 km Vloženo: 11. 6. 2007

Hodnocení inzerátu: 8 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Ford Escort

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Výměna páčky blinkru.

3x svolávací akce od výrobce.

Zlobivá čidla od katalyzátoru či od ABS nebo stavu oleje.

Běžné závady spojené s provozem vozu jako jsou brzové obložení, kotouče, výfuk atd.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Pažout je designově velice hezké auto, které klame tělem. Každý kdo do něho usedl se podivoval nad prostorností, která není z venku zřetelná. I dnes po 6-ti letech je na auto moc hezký pohled, Interiér je navržen velice dobře a během krátké doby je možné se s autem dokonale sžít. Auto má velké množství odkládacích ploch a je velice pohodlné.

Celkově je nastaveno docela do měka, což však není problém neboť sporťák to zrovna není. Ve městě se pohybuje parádně a na dálnici je možné cestovat stálou rychlostí 170 Km/h. Daň kterou za to zaplatíte je spotřeba ta se vyšplhá na 10 litrů bez větších problémů. Pokud vyrazíte na okresky najdete limit auta docela snadno, nicméně ani na limitu není auto nijak nebezpečné a snadno poznáte kam až můžete zajít. S autem se mi moc dobře žije, doporučil bych ho každému kdo je ochoten utratit do 500 tis. za nové auto, neboť výbava je lepší než u německých aut. Moje jediná výtka směřuje na zpracování vozu, chlapci ve fabrice si moc dobře spočítali jak moc kvalitní díly dát do auta aby vydrželo záruku.

Po skončení záruky se připravte na výfuk, brzdy, tlumiče atd. Po výměně potřebných dílů běžné spotřeby Vám vše vydrží dlouhá léta bez známek poškození. Servis je velice rozdílný od nepřijemnných diletantů až po profíky s úsměvem, musíte chvilku hledat. Ceny dílů a práce nejsou nikterak závratné. Původně jsem chtěl koupit octavku, ale teď děkuji bohu, že jsem zvolil P307, jsem opravdu spokojený.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 8


Komentáře uživatelů k recenzi Peugeot 307

Vložit komentář