Recenze Peugeot 307 SW
“Praktické,rodinné a velmi prostorné auto.”

Autor recenze: Roman (43 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2005 Typ motoru:1,6HDI Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:860 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 5,7 l/100 km Vloženo: 1. 3. 2007

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Nissan Almera Tino

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Nefungovaly ostřikovače,před prvními mrazy jsem nechal letní směs, v záruce výměna pojistky, pak asi dvě žárovky a jinak nic.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto jsem kupoval nové, vždy se mi líbily auta s vyšším posezem a velkým prostorem. Jízdní vlastnosti má SW dobré, v zatáčkách neustřelí,výborné na couvání a parkování.

Peugeot je citlivější na dobré vyvážení kol,při přehazování je dobré si označit původní místo, nesprávně dané pneumatiky se mohou projevit malými vibracemi, nebo táhnutím na stranu, ale pokud se to nezanedbá, tak je vše OK.Prostorem, variabilitou a s prosklenou střechou je auto opravdu velmi zajímavé, při městském provozu se u semaforů stačí zabořit do sedadla, trochu zvednout hlavu a jen čekáte na zelenou.

Taky jsme jednou jeli delší štreku z flámu,pánská jízda ve čtyřech, dvěma nejvíc unaveným jsem zadní sedadla z druhé řady přehodil do třetí a měli téměř lůžkovou úpravu a to má každý přes 1,80m , velký prostor je u řidiče i spolujezdce.Pokud vyhodíte zadní sedadla, velmi jednoduché, tak odvezete opravdu vše, vezl jsem i bojler.

Spotřeba na delší trasy je 5,5L ,při couračkách něco přes 6, čekal jsem míň. 307SW doporučují všem, kteří mají rádi v autě hodně prostoru, pro ostatní pasažéry, hlavně děti bude zajímavá prosklená střecha a hodně cestují.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Peugeot 307

Vložit komentář