Recenze Peugeot 307 SW benzín 2,0l
“Průměr.”

Autor recenze: milan (52 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2002 Typ motoru:2,0l benzín Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:35 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 5 let Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 8,4 l/100 km Vloženo: 5. 11. 2007

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.0

Spolehlivost

7
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ne

Závady a opravy na autě

První záruční reklamace :výměna páčky blinkrů 8200 Kč včetně elektroniky- nefungovalo,druhá: autu nefunguje klakson,závada se opakuje neustále a nemám nervy tam jezdit,Je to ve volantu pod airbagem,takže to radši nerozdělávám a když to přestane fungovat,tak přizvednu spodní část středu volantu tolikrát,až to začne troubit.

Originál pneumatiky Dunlop jsou z továrny namontovány na discích tak,že nikdy nedosáhnete správného směru otáčení.Jedině to nechat v pneuservisu přemontovat.Klimatizace měla a má výkon jako absorbční lednička.

P.s.Kupoval jsem auto nové.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Kromě toho,co jsem popsal,to problém nemělo. Problémy měl prodejce,který mně neustále písemně předvolával na různé servisní prohlídky za účelem odstranění výrobních závad.Asi 5x.Tzn. na poštu pro doporučení dopis,domluva termínu,kdy auto přistavit,sehnat řidiče,který vás odveze ze servisu a potom s vámi zajede pro vozidlo.

V práci používám Daewoo Nubira 1,6 ,16v r.v.2000,mám najeto 103.000 km a kromě brzdových destiček se nic neměnilo,ani po servisní kontrole rozvodový řemen.

Ani baterka,ani výfuk,tlumiče,čepy,nic.Kdybych věděl,že ti Korejci vyrábí taková auta,tak si Peugota nikdy za takové hříšné peníze nekoupím.Je to mé asi 18 -té nové auto.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Peugeot 307

Vložit komentář

brněnský kraj

Doplňuji zkušenosti z předchozího hodnocení po dalších skoro 2 letech.Tak jako asi vám všem, mně prorezivěl výfuk přední i zadní části.Ale totálně.Navíc v místě spony zadního tlumiče,takže se zadní vyvěsil a výfukové plyny jdou na nádrž.U auta,které má najeto 43.000 km ,v zimě jezdí zřídka, je garážované, je na pováženou.Je to na výbuch.Kdyby to nemělo kufr jako Š 1203,tak už to dávno nemám.Jo,klakson začal sám od sebe fungovat.Jinak těm,co tady píší,naučte se číst.Je mně 52 a ne 42.Kolik aut jsem měl, jsem nepsal kvůli tomu,aby jste mi záviděli,ale kvůli tomu,že s auty mám dlouholeté zkušenosti.Aby se vám líp spalo,tak jsem koupil další a to Porsche 911 Carrera.Škoda,že se nedá přilepit fotka.Ale zůstavejte v klidu,i když je nové, už jsem byl v servisu.Naštěstí to byl jen špatně zasunutý konektor váhy vzduchu.

29.05.2009 | 18:36:11 | milan Reagovat

Peugeot 307 SW

Oj chvapci, ak to tak čítam, nevychádzam z údivu! Jeden má ve 42 letech asi 18té nové auto, druhý zas ví, že všechny francouzi sou k ničemu... a je potřeba se jich rychle zbavit! Jen si myslím, že nelze srovnávat hrušky s jabkama a porovnávat přeba BMV s peugeotem 307 SW, dokonce třeba ani naftu s benzínem u stajného typu auta. Když ale někdo jezdí jako p.... a o auto se nestará, nelze se důsledkům moc divit - auto není televize a mnohdy musí vydržet velmi rozdélné podmínky a způsoby... tak v těch recenzích s rozvahou a nepřehánět. Jinak je to čtení pouze a jen pro obveselení a pro zasmátí. Kolik z vás je automechniků a kolik z vás je těch skutečně dobrých automechaniků, že činíte tak jednoznačný a rezolutní soudy a závěry ? Mnohé z těch recenzí je škoda vůbec číst, protože je to pouze ztráta času...abych nezapomněl - mám 307SW 1,6 benzín 80 kilowat a jezdí bez nejmenších problémů i bez nutnosti často řadit za 7,2 litru (to je mi úplně jedno, jezdím, abych se svez a užil si to - v rámci předpisů (když se nikdo nedívá....)) Takže ten můj Peugeot sedí i v zatáčkách (nejezdím formuli 1), je tichý, s rychlou akcelerací a relativně velmi příznivou spotřebou, pohodlné sedačky a kufr lepší než v Oktávii. Co víc za ty prachy chtít?

21.10.2008 | 15:14:22 | tono Reagovat

Jak tak čtu tak našetřit na nové auto u tebe není problém (18nové auto)
Tak se toho francouze co nejrychlejí zbav, dokud má ještě nějakou cenu. Francouzy nemaj dokonalé auta, pořad jich trápi ta spolehlivost a 307 je tým vyhlašena!

08.11.2007 | 15:35:16 | AUDI-man Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Peugeot 307