Recenze Peugeot 307 SW
“Zatím dobré.”

Autor recenze: Karel (35 let),
Pardubický kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2006 Typ motoru:1.6 16V Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:10 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 7 měsíců Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 26. 11. 2006

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.0

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Felicia

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Žádné, prozatím.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Vzhled je líbivý. Prozatím super auto, prostorné a pohodlné, především i pro spolujezdce na zadních sedadlech. Prosklená střecha je okouzlující. Zadní sedačky jsou všechny tři plnohodnotné a prostorné a poskytují prostor i pro dva dospělé a dvě děti (bez autosedaček). Velice pohodlné při použití tří autosedaček nebo dvou dospělých a jedné autosedačky a taktéž při dvou autosedačkách a jednoho dospělého.

Zavazadlový prostor je obrovský. Výbava dobrá, ale záleží na modelu a ceně jakou jste ochotni zaplatit. V základu je dostačující, při srovnání s konkurencí. Brzdy jsou dobré, díky systému EVA a také tomu že už nejsou vzadu bubnové brzdy. Výkon motoru je dostačující pro ty co už netouží závodit a pokud přeci jen závodit zatouží, tak při vytočení motoru do vyšších otáček si také jeho závodní duch užije. Hlučnost motoru je nepatrná a může se i zkušenému řidiči stát že startuje už nastartovaný motor, i na toto u Peugeota mysleli a znemožnili druhý start běžícího motoru.

Tvrdost vozu se projeví spíše v chladném počasí a méně naloženém voze, jinak si nemůžu stěžovat. Tvrdost sedaček na první sednutí se zdála nepříjemná, ale tvrdší sedačky oceníte především při delší (ale i kratší) jízdě, kdy jsou tyto sedačky opravdu pohodlnější. Jízdní vlastnosti jsou dobré, ale to záleží na zkušenostech a typu jízdy každého řidiče.

Spolehlivost bohužel zatím nemohu posoudit, ale dodnes nemám co vytknout. Provozní náklady, zatím jen benzín a směs do ostřikovačů. Spotřeba oleje žádná nebo alespoň minimální.

Mohu tento vůz jedině doporučit a doufám že budu stále optimistický i za pár let, po ujetí více kilometrů.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Peugeot 307

Vložit komentář
 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Peugeot 307