Recenze Peugeot 406
“Super.”

Autor recenze: Honza (20 let),
Královéhradecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1996 Typ motoru:1.8i 16v Stav km při koupi:129 000 km Stav km nyní:143 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 5 měsíců Průměrná spotřeba: 8l/100km l/100 km Vloženo: 3. 12. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.8

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Opel Vectra B

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Vymlácený silemblok na zadní nápravě. Vymlácené čepy na přední napravě.

Ale ted mam problém, mohl by jste mi někdo poradit? Mám potítíže s elektrikou.Asi tak po 15 min od vytažení klíčku ze zapalování se mi rozsvítí kontrolka na palubní desce pro baterii a rozsvítí se mi i teploměr jako když zapnete klíček do první polohy, vybíjí mi to baterii.N evím co s tím. Prosím o radu na můj mail. Díky.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Autíčko je spolehlivé,jsem spokojený. O interiéru ani nemluvím. Je to pohodlné autíčko. Prostor v kufru je podle mne docela veliký.Výbava vozidla by mohla být malinko větší ale mě to stací, čím méně elektriky, tím méně závad.

Karoserie je bez koroze a je velmi prorostorná.Má celkem slušný výkon poroti mému předchozímu vozidlu Opel Vectra 1.6i 16v. Možná by neuškodila trošku nižší spotřeba,ale jak se říká"když chcete výkon, bude i vyžši spotřeba",ale jde to se udržet na 8l/100km.

Vzhled malinko kazí hranatší karoserie ale líbí se mi cím dál víc.Auto je celkem měkké ,ale na druhou stránku celkem dobře sedi v zatáčkách. Rád bych tohle uto doporučil všem, kteří mají rádi rychlou jízdu a pohodlí.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Peugeot 406

Vložit komentář