Recenze Peugeot 406 sedan
“Vcelku v pohode.”

Autor recenze: robi (26 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:2,0 16V benzin Stav km při koupi:110 000 km Stav km nyní:130 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 10 měsíců Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 10 l/100 km Vloženo: 10. 11. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.6

Spolehlivost

7
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

5
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: VW Golf Fiat Coupe

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Počas mojho použivania tohto vozidla sa nevyskytli skoro žiadne chyby až na to že sa prehrieval motor pokial bolo pustene kurenie bez použita klimatizacie.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Peugeot 406 je fantasticka limuzína, človek sa v ňom cíti pomaly ako doma v obývačke - priestranné, pohodlné. Jazda v tak velkom vozidle je neskutočným potešením, dokážete si vychutnávať každý kúsok krajiny.

Po motorickej stránke bolo auto veľmi svižné a rýchle. Problem je len v spotrebe ak máte ťažkú. Nezaplatitelnou je digitálna klíma, ktorá vam v horúcich letných mesiacoch velmi poslúži.

Treba si davat pozor na poriadne zatvorenú prednú kapotu, pretože zamok poriadne nedoliehal a kapota sa my otvorila počas jazdy v 100 km/h rychlosti. Problemy spojené s vybavením tejto založitosti v poistovni tu radšej popisovat nebudem. Inač celkový dojem s tohto vozidla je velmi dobrý.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Peugeot 406

Vložit komentář
 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Peugeot 406