Recenze Škoda 105 L
“Dříč, který se Vám při pravidelné údržbě odvděčí.”

Autor recenze: JOE (26 let),
Olomoucký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1986 Typ motoru:1050 Stav km při koupi:100 000 km Stav km nyní:140 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 15. 5. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.4

Spolehlivost

7
 

Jízdní vlastnosti

5
 

Komfort

5
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Závad se objevilo víc, ale to se při stáří auta dalo očekávat. Největší opravou byla kompletní výměna spojky. Dále jsem měnil pravý svislý čep, část brzdového vedení, ložiska v zadních kolech, repase startéru a výměna alternátoru. Drobné závady se řešily hned a stály pár korun. Jinak běžná údržba jako u všech aut.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto jsme používali na denní dojíždění do práce a občas na delší vyjížďky. Po celou dobu jsem dával Škodovce pravidelný servis. Motoricky naprosto bez problémů. Nikdy jsme nezůstali stát a vždy nás dovezla do cíle. Startování nebyl nikdy problém ani při velkých mrazech.

Po dvaceti letech jsou všechny plechy originál a vypadají pořád dobře! Drobnou korozi jsem okamžitě ošetřoval, akorát prahy by zasloužily výměnu, ale ještě chvíli vydrží.

S autem jsme po celou dobu byli velmi spokojeni a udělalo kus práce. Klidně bychom si ho s manželkou nechali, ale plánujeme rodinu. Chtěli jsme něco bezpečnějšího s větším kufrem, a proto jsme pořídili Felicii.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Škoda 105

Vložit komentář