Recenze Škoda 105 L
“Jsem velmi spokojena se zn.Škoda a zůstanu ji věrná!”

Autor recenze: Jandy (45 let),
Ústecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1978 Typ motoru:3500 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:0 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 18 let Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 15. 1. 2010

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.8

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

6
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Pochopitelně i toto auto mělo občas nějaký problém. Ale vzhledem ke snadné dostupnosti ND a především k jejich cenové přijatelnosti, nebylo to nic, co bychom nezvládli.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Svého času to bylo výborné auto, které nás vždy spolehlivě dovezlo tam, kam bylo potřeba.. Absolvovali jsme s ním i cestu po Evropě, a to částečně na LPG a částečně na benzín. Náklady? Velmi přijatelné!!!
O neodmyslitelných kladech Škodovky 105 v zimním, sněhovém období netřeba diskutovat. Majitelé vozu mi jistě dají za pravdu, že jsme se jen potutelně usmívali nad "hrabajícími se" fáry okolo nás.
Nedá mi, abych se nezmínila i o tom, kolik grafických výtvorů, počínaje orly, přes obrovské škodovácké znaky až po různé nahé děvy bylo možno na karosériích Škodovek na silnicích spatřit. Oblepovali jsme své Škodovčičky vším možným a výsledek byl někdy úžasný, někdy kýčovitý. Ale mohli jsme jako majitelé vozu alespoň projevit, jaký vztah ke svému autu máme a tak trochu i co jsme zač, což bylo bezvadné. Taky jsem tehdy takhle po svém ozdobila tu svou Š 105 a foto samozřejmě přikládám.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Škoda 105

Vložit komentář