Recenze Škoda 105 l
“Na nejlevnější auto v ČR celkem dobré.”

Autor recenze: Honza (20 let),
Zlínský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1980 Typ motoru:1049 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:0 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 12. 11. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 5.0

Spolehlivost

7
 

Jízdní vlastnosti

1
 

Komfort

1
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Drobnosti.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Myslím, že psát recenzi o „škoďárně“ je přinejmenším zbytečné, vždyť stímto „automobilem“ má osobní skušenost snad každý, já ji mám však kupodivu vcelku kladnou.

Když se zaměřím na, u škodovek dost podceňovanou, spolehlivost nezbýva mi než smeknout.

Musím říct, že autu občas dávám pěkně zabrat: průjezdy zatáčkou v 80km/h smykem s dalšími čtyřmi lidmi na palubě, startování při – 15°C, tahat na dvojku 75km/h, jet 130, když v techničáku je maximálka 125kh/h (nechápu) a další prasárny škodověnka přežívá se vší noblesou a to jí je už 26 let!!! Tím chci říct, že na světě se už asi těžko najde jiné auto v ceně 6 000kč, které by toto všechno bez problémů ustálo, někdy si až říkám ,že to snad ani není možné, co to auto všechno vydží. Nepočítám-li drobnosti jako nefunkní ukazatel ujetých kilometrů, prasklé žárovičky v blinkru apod. musím říct, že jedinným problémem je koroze, ale to už stojí za to… Asi před rokem když sem se při startování přiotrávil sem vyměnil výfuk (resp. zbytky) za 600kč aj s prací. Když přejedu rukou po podvozku zůstane mi na ní asi půl kila drceného železa. Obávám se další zimi! Komu jde o kulturu cestování, ten radši zvolí horsé kolo. Je to pochopitelé protože jakmile do něj nasednu, auto okamžitě sedí na dorazech, a to nemluvím o tom, že koused od baráku je ten debilní retardér, ten můžu projet krokem a stejnak mám pak naraženou kostrč. O nějakém tahu, nedejbože pružnosti, motoru si taky může každý nechat jenom zdát. Kdy začne účinkovat topení o tom radši mluvit nebudu. Manipulace s volantem na parkovišti je taky jak dělaná pro Arnolda Schwarzeneggera. A psát o zvuku dveří při otevírání a zavírání a o chování vozu při devadesátikilometrové rychlosti je si myslím již naprosto scestné…

Ale když to vezmu kolem a kolem za ty necelé dva roky co ji mám mě ani jednou nezradila tzn. vždycky sem odjel a dojel a na to že se kní chovám přinejmenším macešsky je to úctyhodné.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Škoda 105

Vložit komentář

Pardon "rysk" je s makkym i. :)

11.03.2009 | 14:43:53 | jamieson Reagovat

to miki

Ale no taaak ! Za urcitych okolnosti to zas az takovy rysk neni.

11.03.2009 | 14:42:59 | jamieson Reagovat

hmm

"Musím říct, že autu občas dávám pěkně zabrat: průjezdy zatáčkou v 80km/h smykem s dalšími čtyřmi lidmi na palubě, startování při – 15°C, tahat na dvojku 75km/h, jet 130, když v techničáku je maximálka 125kh/h (nechápu) a další prasárny škodověnka přežívá se vší noblesou a to jí je už 26 let" tak tohle muze jen vul, cekas kdy se zabijes?

01.12.2008 | 11:33:45 | miki Reagovat