Recenze Škoda Forman i 50Kw
“Ideální auto na práci.”

Autor recenze: abel (3 let),
Plzeňský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1994 Typ motoru:1300 i 50 Kw Stav km při koupi:60 000 km Stav km nyní:300 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 10 let Průměrná spotřeba: 6 l/100 km Vloženo: 13. 10. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

5
 

Komfort

5
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Saab 130

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Výměna brzdových kotoučů, bubnů, kulových čepů, výfuku, ložiska v zadním kole a tlumičů. Pak jen maličkosti. Přední blatníky a všech pět tveří rezne, zatímco kastle drží, na tý byly pravidelně vystříkávaný dutiny, zatim co na zbytek se něják stále zapomínalo.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Vůz je dnes již dosti zastaralý, ale něják se sním nemůžu rozloučit. Motor má, už taky nejlepší léta za sebou. Není sice moc pohodlný, ale je to praktické a spolehlivé druhé auto v rodině, k naší Oktávia kombi. Přiveze odveze, jezdím sním i do lesa a celkem bez problémů, tedy má stále zimní pneu. Jen vozík se mu moc nechce tahat. Prostě je na tu horší práci. Jízdní vlastnosti asi odpovídají době kdy byl tento vůz navržen.

Vůz je dnes již dosti zastaralý, ale něják se sním nemůžu rozloučit. Motor má, už taky nejlepší léta za sebou. Není sice moc pohodlný, ale je to praktické a spolehlivé druhé auto v rodině, k naší Oktávia kombi. Přiveze odveze, jezdím sním i do lesa a celkem bez problémů, tedy má stále zimní pneu. Jen vozík se mu moc nechce tahat.

Prostě je na tu horší práci. Jízdní vlastnosti asi odpovídají době kdy byl tento vůz navržen.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Škoda Forman

Vložit komentář