Recenze Škoda Forman 135
“Pro malé podnikatele dostačující.”

Autor recenze: Marty (20 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1994 Typ motoru:1,3 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:33 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 13 let Průměrná spotřeba: 6l l/100 km Vloženo: 3. 3. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 5.2

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

3
 

Komfort

4
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

3
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Passat

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Ne, auto jezdí skvěle. Jen nedávno se měnil posilovač brzd, oprava za cca 6000 korun + delší čekací lhůta na dodání a take poprvé po 13 letech měněny gumičky u stěračů, cca 80 korun za 2 kusy.


Hodnocení a zkušenosti s autem

S autem se moc nejezdí, na to že mu je už pěkných 13 let tak jsme ještě ani neměnili pneumatiky, brzdové obložení a pod.. Ve své době to byl asi hi a auto bylo považováno dokonce za komfortního combíka ale dnes už poměrně zaostává, a to hlavně motorem, pohodlím a bezpečností.

V některých odborných recenzích jsem se dočetl že forman poněkud více ,,kouří,, což bych v mém případě zcela popřel. Místa je v něm docela dost ale volant je až příliš mekký, obávám se že při sebemenším nárazu praskne.

Ještě jednou co se týče prostoru, tedy zavazadlového, ten je i bez sklopených sedadel doslova královský.

Po sklopení a vyjmutí sedadel v něm hravě převezete například větší mrazák (možná by se tam dalo i přespat :-D).

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Škoda Forman

Vložit komentář

No na to ze mate 13 let stejny gumicky na steracich a dokonce nemeneny gumy se neda nic nez rict ,na co mate auto kdyz chodite pesky.....?? :))) No nic....taky cesta... Mam Skodu Van Plus na podvozku Formana s motorem Lxi asi pet let a az na to ze furt neco menim ,na pickupa nedam dopustit....original design.....jsem s nim tedka v Irsku a kazdej se otaci........no a hlavne dric, uz mi najel 120 tisic a co fsechno jsem v nem uz odvezl, by vydalo na roman.....proste bozi

09.03.2008 | 18:22:22 | orbit Reagovat