Recenze Škoda Forman
“Za málo peněz slušná užitná hodnota.”

Autor recenze: Mary (25 let),
Královéhradecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1994 Typ motoru:1,36 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:100 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 10 let Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 22. 10. 2005

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 5.6

Spolehlivost

4
 

Jízdní vlastnosti

3
 

Komfort

3
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: nic

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Škoda Forman je podle mé zkušenosti celkem poruchové auto. A to hlavně v oblasti rozvodu elektřiny - konkrétně zapalovací kabely, přepínače blinkrů, stěračú a světel.

Častá závada také bývá u zadního stěrače a odstřikovače.U skoro každého Favorita se musí měnit termostat. Za to motor vydrží při správné údržbě celkem dost.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Začal bych motorem. Motor je velice líný, v žádných otáčkách se necíti dobře a vyvolává při vyšších otáčkách pocit lítosti. Spotřeba je vzhledem k výkonu poměrně vysoká.

V zatáčkách a při rychlostech nad 100 km/h se auto necítí zrovna nejlépe, snadno se totiž rozhoupá a má velký náklon. Forman se chová neutrálně. Brzdy nejsou moc účinné. Posez v autě je trochu kostrbatý a nepřímý (u sedadla řidiče).

Souhrn: Za málo peněz málo muziky, spíše pro ty, kdo chtějí levného kombíka s dostatkem místa. Nikdo od Formana nesmí čekat , že s ním zažije zábavnou jízdu.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Škoda Forman

Vložit komentář