Recenze Škoda Octavia ELEGANCE
“Super auto!”

Autor recenze: upirek (21 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2002 Typ motoru:1896 Stav km při koupi:100 000 km Stav km nyní:120 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: do 5 l/100 km Vloženo: 24. 3. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda felici

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Silenbloky v prednej náprave, ževraj to je vada fabie,predné kotuče boli prehriate,nefungovalo vyhrievanie šoférového sedadla,ložisko horného zavesenia tlmiča, ale to su poruchy ktoré vznikajú prevádzkou vozidla, inak zatial žiadne vážnejšie poruchy,týto poruchy sú lachko odstranitelné, iba by tie originalné diely mohly byt lacnejšie.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto je inak super,čo sa týka spotreby jazdím do 5 litrou,dobré v akcelerácii dá sa povedat ze sedí na ceste,predbiehanie na nom nieje problém,je to plná výbava okrem kože plus to má nezávislé kúrenie super na zimu.

Investoval som donho cca. 28000 nové letné pneu.,zimné pneu.plus disky, folie , predný naraznik z rs fabie , koncovku výfuku z rs fabie, origiál potahy škoda , športové pedále z rs fabie, nové autorádio, týchto 28000 sk je všetko čo som do nej investoval aj s odstránenim poruch ktoré mala.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Škoda Octavia

Vložit komentář