Nejčtenější auto recenze

5,4Subaru OUTBACK (2005) Subaru OUTBACK (2005) autor: Jirka Přečteno: 44945x
7,2Subaru Forester (2008) Subaru Forester (2008) autor: Kakt Přečteno: 26082x
7,8Subaru OUTBACK (2011) Subaru OUTBACK (2011) autor: Tom Přečteno: 23660x
8,0Subaru Forester (1999) Subaru Forester (1999) autor: Pavel Přečteno: 23048x
7,8Subaru Forester (1999) Subaru Forester (1999) autor: standys Přečteno: 15261x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Subaru xv

Dobrý den, skvělá recenze. Sám vlastním XV 2018 1.6
Skvělé auto a naprostý univerzál. Těším se na každou jízdu. Takhle postavené auto,se už nevidí. Pocit bezpečí,robustnost, skvělé řízení a úžasný podvozek....

03.12.2023 | 06:14:39 | Václav  | Recenze: Subaru XV 1,6 (2021)

Díky za recenzi

Moc pěkná recenze i moc pěkné auto! Naprosto chápu, že když někdo měří 190 cm a má početnou rodinu a ještě jezdí na dovolené k moři, tak takové auto je velice na místě a majitel udělal jen dobře, že si tento vůz pořídil! Blahopřeji k dobré koupi. Jenom si vzpomínám, když jsem přišel do bazaru a taková auta mi dokola vnucovali když přitom žiju sám, měřím jen 177 cm a nejezdím po dálnici, jen po okreskách a jen na výlety nebo na nákupy do města. Chtěl jsem vždycky malé autíčko na zaparkování ve městě a nešlo to vysvětlit těm prodejcům. A nejhorší byli v Auto Esa. Tam mi volali i po půl roce po tom, co jsem už auto měl odjinud a pořád dokola mě obtěžovali. Pořád zkoušeli přes nová čísla. Musel jsem stále blokovat čísla. To se ani nechce věřit, co jsem zažil kvůli tomu, že jsem odmítl jejich velké auto. Fakt se mi mstili a něco jako stalking přes telefon.

30.09.2023 | 01:48:04 | Mulit | Recenze: Subaru XV 1,6 (2021)

RE: Subaru impreza r.2010

Rada nad zlato ty kundo!!!

30.06.2023 | 00:23:33 | Jose | Recenze: Subaru OUTBACK (2005)

RE: Ach jo, co na to říct?

Nedá mi nezareagovať. Jazdím 5 rokov Forester 2,0i (r.v.2008 )s fabrickou prerábkou na LPG. Auto som kúpil s 230 tis.km a neľutujem. Teraz má najazdené už viac ako 360 tis.km bez väčších problémov. Nedávno som vymenil spojku a predné kotúče, ale inak len spotrebný materiál. Ďalšie auto bude určite SUBARU.

07.02.2023 | 01:12:48 | Suly | Recenze: Subaru OUTBACK (2005)

RE: Přímovstřik nebo ne?

Dobrý den, citovaný článek je v tomto ohledu zcela správný. U benzínových motorů s vícebodovým sekvenčním vstřikováním paliva je palivo vstřikováno třesně před začátkem sání přímo do jednotlivých sacích kanálů pro každý jednotlivý válec zvlášť - Zkratka MPI (Multi Point Injection třeba u starších Octavií 1 a 2g). Jedná se tedy o nepřímé vstřikování do sání, nikoli přímé do spalovacích prostor, tedy do válců. Subaru XV 1,6 má tudíž nepřímý vstřik, nemá filtr pevných částic, vysokotlaké čerpadlo atd.

23.01.2023 | 14:59:04 | Honza | Recenze: Subaru XV 1,6 (2021)

Přímovstřik nebo ne?

Díky za dobrou recenzi.
Píšete však, že motor má nepřímé vstřikování, ale třeba zde uvádí, že se jedná o sekvenční vícebodové vstřikování...
https://www.garaz.cz/clanek/testy-nova-auta-subaru-xv-1-6i-jezdete-plynule-a-bude-vam-stacit-21007448

Jak to tedy je?

22.01.2023 | 18:51:39 | Standa | Recenze: Subaru XV 1,6 (2021)

Zkušenosti po xx letech?

zdravím, jaké jsou zkušenosti po xx letech? co servis?

13.08.2022 | 09:35:39 | kabliczek | Recenze: Subaru Legacy 2.0R, 121kW (2007)

RE:

Jako ze kdyz prijedes ovci se s tebe posadi na prdel a reknou prijel buh vyveste vlajky??
Dalsi dement co si leci komplex autem
I kdyby si prijel v Bentley nezmeni ze si debil a ignorant

02.08.2022 | 02:11:46 | Josef | Recenze: Subaru Impreza 1994 (1999)

RE: Automat?????

Co si budes doazovat s manualem 1, 2, 1, 2 v kolonach automat je o pohodli a kdyz mas nedej boze uraz automat je k nezaplaceni
Nebo si fitipaůdy ze umis radit a slapat oplyn a brzdu pravou nohou
Pak gratului a mezi nama prumernyma nemas co delat
Sam mam auto v manualu a kdyz sedam do automatu nemuzu si vynachvalit
Naopak zachoval ses tu jak hovadu
Ktery tu pritelkyny nema

02.08.2022 | 02:09:54 | Josef | Recenze: Subaru Impreza 1994 (1999)

!!!

Upřímně jestli jste měl s tímto autem problém tak je to jen Vaše chyba! :D podle toho co tu píšete jste koupil vylítanou, zbastlenou a naleštěnou past! Jsou to velmi spolehlivá auta ale potřebují trochu jiné zacházení než klasická auta! Takže svalovat chybu na auto ve Vašem případě je naprostá blbost! Koupil jste si vrak za to auto nemůže příště si vezměte sebou mechanika protože klepavi zvuk za studena vypadá na pridrenou kliku a to znamená ze s tím někdo zacházel jako hulvát!!! Auto je náchylné na teploty, olej a zacházení takže jestli s tím někdo létal jako 18ti letý puberťák s golfem a dával tomu za studena tak máte výsledek přesně takový jako tu popisujete :D jo a často měnit olej a dávat kvalitní a není problém )

04.02.2021 | 18:40:45 | J.Franz | Recenze: Subaru Legacy boxer 2,5l benzín (2000)