Recenze Suzuki WAGON
“Spokojenost.”

Autor recenze: dušan (54 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2001 Typ motoru:1300 Stav km při koupi:67 000 km Stav km nyní:120 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 9l-LPG l/100 km Vloženo: 21. 7. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: trabant,wartburg,olcit,š105,favorit,opel agila,mercedes A,suzuki vagonR+

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Za celou dobu, co s autem jezdím jsem neměl jedinou závadu. Kromě běžné údržby a výměny rozvodů jezdí naprosto spolehlivě. Pouze bude asi třeba na příští sezonu doplnit klimatizaci, a napnout nebo vyměnit řemen pohonu alternátoru.

Od té doby, kdy se svítí stále mi i přes to, že mám nový akumulátor, po nastartování řemen prokluzuje a píská.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Zkušenosti bych popsal asi takto. Vozidlo je perfektní do města. Také zvuk motoru na rozdíl od vozu Opel Agila 1,0, který jsem vlastnil dříve je mnohem tišší a příjemnější.
Drobnou nevýhodou je je,n vzhledem k výšce těžiště, daleko větší naklánění při různých nerovnostech na vozovce, které je ovšem kompenzováno velice příjemným nastupováním a vystupováním z vozu, právě díky jeho výšce.
Většinu aut jsem měl s pohonem na LPG.

Proto jsem se rozhodl i u tohoto autíčka pro toto řešení.
Všechny problémy s úpravou prostoru pro bombu místo rezervy a následné umístění dojezdové rezervy jsem vyřešil a jezdím bez problémů při ceně plynu do 16 Kč a spotřebě 9L v městském provozu.

Velkou výhodou je, že jsem nepřišel o místo v kufru, a pokud potřebuji občas něco převézt, mám po vytažení rezervy kufr v původní velikosti.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Suzuki

Vložit komentář

R+ na LPG

Něco málo pro všechny zájemce o LPG.
první problém,který bylo nutno vyřešit bya výduť v prostoru pro rezervu,která bránila umístění bomby.Toto mi vyřešil karosář vystřižením,a navařením rovného dna.
Samotnou instalaci provedla firma Voznička v Ostravě a to za cenu 22000Kč.je to díky tomu,že mám hliníkové potrubí sání,a bylo možno přivést plyn k němu.U automobilů,které mají sání z plastu je nutné příme vstřikování,a tam stojí jeden válec asi 11000Kč.je sice pravdou,že se nesníží výkon,a spotřeba zůstane na úrovni benzínu,ale to je na úvaze .
pokud máte dotazy,klidně se na mne obraťte ,rád poradím.
Dušan.

09.10.2008 | 08:42:34 | Dušan Reagovat

lpg

díky za radu .pískání se neozve,pokud nerožnu hned po nastartování světla,a na LPG přepnu až po ujetí několika metrů.
pro VLADA,polkud si přečteš tuto zprávu,rád se s tebou podělím o zkušenosti s LPG,ale napiš svou meilovou adresu,nebo mi napiš přímpo na můj meil.Dušan.

23.08.2008 | 09:11:45 | dusan Reagovat

pískání řemenu

Auto již mám 4 roky a občas se objevuje pískání řemenu.Po různých zkouškách jsem přišel na to že nejlepší je nerozsvicet před startem a nemít zapnutou klimošku.Po rozjetí vozidla teprve rozsvítím a zapnu podle potřeby spotřebiče.Pískání řemenu se mi neozve.Pokud rozsvítím dřív než když již jedu tak občas řemen řve,tak že musím zastavit a zhasnout.

19.08.2008 | 21:47:08 | volbek Reagovat

LPG

Ahoj Dusane, mam Wagonek z roku 2002 a uvazuji take o LPG. Prosim, kdo Ti to delal a kolik to stalo? Diky :-)

25.07.2008 | 08:23:56 | Vlada Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Suzuki