Recenze Suzuki WAGON R+
“Vynikající malé - velké auto. ”

Autor recenze: Hanys (33 let),
Zlínský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2002 Typ motoru:1,3 Stav km při koupi:120 000 km Stav km nyní:125 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 5 měsíců Průměrná spotřeba: 6-7 l/100 km Vloženo: 21. 10. 2006

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.0

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Audi 90

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto mělo jedinou poruchu a to takovou že se mi asi po 300 km po zakoupení ojetého vozi rosvítila kontrolka elektroniky motoru ( taková ta oranžová v levé části přístrojové desky). Ale auto jezdilo dále normálně.

Přesto jsem zavítal do servisu Suzuki (Fryšták u Zlína) a nechal si auto diagnostikovat. Zjistili nějakou chybu ve spalování, s tím že jim tam mám auto nechat na "pozorování". To se mi ale nechtělo a tak jsem odjížděl s dále svítící kontrolkou. Ještě před odjezdem mi ale technik poradil ať si vyčistím malou trubičku pod sáním motoru. Jak jsem zjistil je to součást systému AGR což je recirkulace výfukových plynů. Ta trubička byla opravdu úplně neprůchodná. Tak jem ji vypucoval a namontoval zpět. (Šlo to, díky malému prostoru děsně pomalu).

No a pak jsem už jenom na chvíli odpojil baterku a když jsem zkusil nastartovat kontrolka zhasla. Takže úspěch - tedy zatím.


Hodnocení a zkušenosti s autem

S autem jsem spokojený nadmíru. V minulosti jsem byl vyznavačem velkých a silných vozů, ale tento prcek mně příjemně překvapuje.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Suzuki

Vložit komentář

Svítící kontrolka

Měl jsem stejný problém s vozem. Trubička byla značně zanesená. Děkuji za radu.

01.09.2007 | 21:22:22 |  Reagovat