Recenze Suzuki WAGON
“Zatím perfektní auto.”

Autor recenze: miroslavek (45 let),
Plzeňský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2000 Typ motoru:998 Stav km při koupi:100 000 km Stav km nyní:114 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 5,5 l/100 km Vloženo: 20. 11. 2007

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: colt 1,3

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Zatím je to suprauto žádné poruchy. Auto je dovezené z Německa , bez koroze , je u toho ve předu hrazdička , čtyři zimní pneumatiky , závěsné zařizení , dva erbegy , elektrické ovládání oken a zrcátek , vyhřivaná zrcátka , posilovač řízení , nemá klima a ABSko. Dal jsem za něj i s přihlášením 93000Kč.

Možná že bych mu trošku vytknul větší hlučnost při vyšší rychlosti , ale je to asi dáno tím malým obsahem a vyššími otáčkami , jako by potřebovalo to auto ještě jeden stupeň.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Byl jsem až překvapen čilostí toho auta a velikostí uvnitř. Mám obsah jenom 998 kubíků , takže se vejdu do šesti litrů s přehledem na delší trasu i do pěti litrů.

Překvapil mi přehled a výhled z auta a že se všude dostanu , byl to pro mě až nezvyk přesednout si z Mitsubischi Colt , který byl nízký do Suzuki Wagonu ale kupodivu jsem si zvykl rychle.

Co mi vadí je to že nemohu sehnat manual , kdyby někdo věděl kde bych ho sehnal pošlite mi prosím mejlem informaci miroslavek2@seznam.cz. Líbil by se mi Wagon Club , jestli ho někdo chce založit , ať mi dá vědět. Zdá se mi , že těch malých autíček pomalu na silnicích přibývá , tak by byl klub dobrý na vyměňování si zkušeností.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Suzuki

Vložit komentář