Recenze Suzuki Swift 1,3i 16V
“Příště se chci víc povozit, tak bude asi změna.”

Autor recenze: pajo ,
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2001 Typ motoru:1,3i benzín Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:45 000 km Způsob řazení:manuál Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 5,1 - 6,5 l/100 km Vloženo: 5. 1. 2005

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.3

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

5
 

Komfort

0
 

Provozní náklady

0
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Ford Sierra

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Po "dlouhá" dvě léta absolutně bez chyby. Pak se po ujetí 35 tis. km zvlnily kotouče. Ty mně byly v záruce a v renom. prodejně - servisu Suzuki Loket /Bn/ vyměněny za jiné, méně zvlněné.

Nyní potřech létech téměř denního provozu odešel výfuk. V tomtéž servisu mně byl opravován, týden na to mi začala chrastit přepážka v tlumiči výfuku. Ač byl vůz v tříleté záruce, nic z výše popsaného do ní prý nespadá. Při výměně sad pneu, zimní, letní, jsem si všiml, že je čas vyměnit před. brzd. destičky.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Mám najeto 45 500 km, po více než třech letech se Suzuki Swift 1,3i 16V 5dv. a mohu konstatovat, že je to skutečně úsporné, motoricky spolehlivé vozítko, ideální na cestu do práce, za nákupy apod. Loni jsme s ním byli v Itálii, jediný pozitivum - spotřeba 5,1 při rychl. 120km. Po předchozí nejistotě se starším vozem, natočím - nenatočím, je tu skoro 100% jistota - natočím a 62,5kW do rychl.asi 100km/hod dělá divy. Jen na to pohodlí nesmím moc hledět, já ho ani nenajdu.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Suzuki Swift

Vložit komentář