Recenze Suzuki Swift 1.0 3D
“S autem jsem naprosto spokojený”

Autor recenze: nneedd (25 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2001 Typ motoru:998 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:102 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 5 let Průměrná spotřeba: 5 l/100 km Vloženo: 30. 7. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda 120

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto jsem koupil nové. Jediný problém, který jsem měl, byly odlepující se koberečky u předních dveří spolujezdce + "drnčící šroubek" u mechanizmu bezpečnostního pásu.

Obojí opraveno v rámci záruky. Ostatní náklady pak představují jen spotřební věci. Po zkušenostech známých, které mají většinou jiná auta stejné kategorie jsem rád, že muj výběr padnul na Swifta - neměnil bych ani náhodou.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto si nemohu vynachválit. I když se jedná o slabý motor, dokáže s autem pořádně mávat (v rámci možností). Průměrná spotřeba se mi pohybuje kolem 5l (v létě spíš pod 5, v zimě pak něco nad 5).

Auto má základní vybavení - + rádio. V současné době mě to bohatě stačí. V létě bych uvítal ještě klimatizaci, ale v té době se do těchto aut moc nedělala.

Auto má skvělé přední sedačky, což musel uznat i přítel co kdysi vlastnil postarší audinu. Cestovaní je relativně pohodlné tak i na delší trati.

Po této pozitivní zkušenosti mohu říci, že mé další auto bude na 95% opět Japonec.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Suzuki Swift

Vložit komentář

mam taktiež svišta 1,0 gls 1998. je to moje prve autičko a nečakal som že bude na jednotku take pružne, spolahlive,a ekonomicke. spotrebu mam pod 4,6l a možem povedat že nejazdim len do prace.
mesačne spravim 10 000km ale auto to ani nepoznamena je to fakt super kara

27.08.2006 | 01:38:03 | misko Reagovat