Recenze Daewoo Lanos 1.5 i
“Super autíčko za ešte lepšiu cenu - 54 tisíc,-sk najazdene 62 tisic”

Autor recenze: rado (26 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:benzin Stav km při koupi:61 000 km Stav km nyní:63 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 měsíc Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 30. 12. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.2

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Citroën Saxo 1.1 ,škoda rapid

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Zatial sa nevyskytli žiadne poruchy.Auto mala predtym vodička takže myslim,že nebolo nejak extra zaťažovane.Zatial som vymenil len lanko na kúrení,možno budem meniť aj druhe lebo už bolo drotovane...je to časta porucha,už sa nevyrabaju take kvalitne ako predtym.Cena za kus cca 150,-sk.Vymena velmi jednoducha.Vzadu mi nefunguje uplne ohrievanie okna,chybu som este neskumal.Inak bez poruchy a korozie.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Musim povedať,že auto vyborne sedi na ceste a radenie je taktiež velmi pohodlne...občas mi zaškripe pri rtadeni spiatočky,ale je možne že je tol otazka zvyku kedže mam auto len par týždnov.Nevyhoda je asi len spotreba...ale pri dnešnej finančnej krize :D a cene benzinu to este ujde...iked aj tak je dosť vysoka. 7 L mimo mesta, 9 - 10 v meste.Zaleži kto ako jazdí.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Daewoo Lanos

Vložit komentář