Recenze Honda Accord 2,0i ES
“Skvělé auto!”

Autor recenze: stenlydrasner (26 let),
Ústecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:1997 Stav km při koupi:83 500 km Stav km nyní:84 200 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 měsíc Průměrná spotřeba: 9 l/100 km Vloženo: 20. 10. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Honda Civic

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Zatím žádné, u Hondy to ani nepředpokládám, jen se zasekl CD měnič.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Automobil je dostatečně prostorný i pro rodinné využití, komfort odpružení se standardními 15ti palcovými disky a profilem pneumatik 60 je fenomenální, přes nerovnosti se jen tiše zhoune a příliš ho nerozhodí ani výraznější nerovnosti.

Motor běží naprosto tiše a kultivovaně, do 3500 otáček má zvuk téměř jako V6 a nad 4500 má pro Hondu tradičně jadrný zvuk v režimu VTEC, ale velice příjemný a tlumený. Motor jako by chydil druhý dech a ochotně a bleskurychle se vytočí k červenému poli v 6200 otáčkám, přičemž v 6000 je k dispozici plný výkon 108 KW, což je velmi dostačujících 147 koní. S autem o váze 1370 Kg nemá příliš potíží, pohybuje se velmi dynamicky a lehce, přičemž automat při středním sešlápnutím plynu motor vytočí do 2000 otáček a poté přiřadí rychlost, což velmi příjemně využije kroutící moment a auto se rozjíždí velmi rychle, plynule a hladce.

Automat řadí sametově, velmi inteligentně, podle intenzity přidání plynu vytácí motor od úsporného režimu až po dynamický, kdy řadí těsně před omezovačem a naplno tak využije VTEC i plný výkon motoru. V kopci nezmatkuje. Zpracování interieru je velmi precizní a dobře slícované, žádné vrzání a nic podobného. Tlačítka jdou měkce a přesně jako na high end
Hi-fi věži. Uvnitř Vás hýčká automatická klimatizace, kvalitní materiály, vše v elektrice, a audio Bose s 5ti reproduktory.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Honda Accord

Vložit komentář

Dotaz

Pochopil jsem, ze jezdis s automatem. Uvazuju o koupi tohohle auta a tak by me zajimalo, jak se ti radi na te sekvencni prevodovce a jak to vlastne celkove funguje? A co spotreba?
Diky za odpoved.

01.03.2010 | 22:26:22 | HonzaV Reagovat