Recenze Honda Accord
“Super auto.”

Autor recenze: deli (38 let),
Plzeňský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:2.0 Stav km při koupi:165 000 km Stav km nyní:175 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 6 l/100 km Vloženo: 24. 8. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.8

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: škoda,mazda.renault

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

O žádných poruchách a vážnějších závadách nic nevím. Když se pročítám servisní knížkou tak bylo auto každách 10 000km na pravidelný prohlídce.

Akorát přední plastový nárazník má při slunečním počasí trošku jinou barvu ale bourany na předek nebylo, všecky lemy krásně zařezávají a funguje i naklápění předních světlometů.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Accorda jsem koupi jako ojetinu po prvním majiteli letos v únoru. Před tím jsem jednoho japonce měl. Mazda 626,r.v.87 a byl jsem s ní spokojenej ale bylo to už přeci jenom starý auto který už hodně rezlo a tak musela jít pryč. Narychlo jsem koupil Renaulta Chamade a jak moc rád jsem vzpomínal na stařičkou Mazdičku. To už jsem ale pokukoval po Hondě.

Jak jsem psal je po 1.majiteli,koupená v ČR. Podle věku majitele je pán už v důchodu a tak mě motor připadá trošku linější. Na volnoběh se i při prudkým sešlápnutí trošku dýl dostává do otáček a pak i z otáček dolů a i při přeřazování rychlostí podle budíku otáčky trošku vzrostou.Napřed jsem si říkal že je to tím než se naučím s autem řadit ale už jsem najezdil pár tisíc km a je to pořád stejný. Jinak auto je super.

Zkrátka japonec !!! Pohodlný a velký a na silnici se doslova vznáší ale zároveň krásně drží v zatáčkách. Akorát když s ním jedu nad 180 tak už mě to zas tak bezpečný nepřipadá :-)). Jednou jsem dal 215 ( podle tachometru) to když jsem se musel vracet od Dobřan zpátky do Plzně( věděl jsem že tam nejsou čerti :-)). Takhle ale nejezdím stále, chtěl jsem jen poznat co hondička dokáže. A kdo to taky nezkusil,že jo ?

Po koupi jsem nechal vyměnit náplně a filtry, rozvod. řemen , svíčky a nechal opravit začátek koroze na spodku zadního pravýho lemu.Potom se mi rozpadlo silonový kolečko ve stahování okna u řidiče. Večer jsem byl v myčce a ráno mrzlo a já blbec chtěl stáhnou stáhnou na bráně okýnko. Možná se tam dostala voda a zamrzla? Jinak nic a doufám že to i tak hodně dlouho zůstane.Teď jsme jeli s rodinou Plzeň,Vídeň, Bratislava,Košice a zpět. Super svezení a vím že s Renaultem Chamade bych tuhle trasu jet nechtěl. Žádný problémy,Hondička šlapala jak hodinky. Jediná co mě znepokojovalo bylo takový krátky zasyčení jakoby pod schránkou před spolujezdcem. Opakovalo se to celou cestu v tak 1min. intervalech. Je to normální, že by klima, který běželo vlastně celou cestu ???

Na závěr napíšu že jsem nadmíru s Accordem spokojenej, komfort,prostor, jízdní vlastnosti, spolehlivost a všecko funguje jakoby to auto právě vyjelo z továrny.

Moje další auto bude rozhodně zase jen Honda !!!

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Honda Accord

Vložit komentář

závady

Mám Accord 2.0iTD. rv.1998. Aj ja som s s autom nad mieru spokojný, len ma trapi jedna kontrolka-kontrolný emisný systém. V servise mi povedali ze by to mohlo byť tryskou, ale istí si nie sú. Keď sa rozsvieti, pocítim jemné pribrzdenie a motor uz nešlape tak ako by mal. Musim dat nohu z plynu dole alebo ho dostat na otacky 3000 a vyššsie a vtedy zhasne a motor zase ide normálne. Neviete mi poradiť, či je to tryskami, alebo to može byť aj niečím iným?
ĎAKUJEM

21.10.2007 | 20:50:19 | cerko Reagovat

Souhlasím!

Až dodedávna jsem ho měl taky. 1.9 benzín a pak jsem potkal krávu se zhaslejma světlama v noci.vzhledem k tomu že to byl čelní náraz tak auto mě převelice překvapilo jak jsem z toho vylezl.bez škrábnutí.proti mě jel Ford Focus (o 6 let novější) a odsral to o dost víc.Accord je supr auto se vším všudy (hlavně VTEC motory) a dá se koupit za pěknějch 60tisíc.

16.10.2007 | 15:39:41 | hankey Reagovat

Ta spotřeba

Ta spotřeba 6/l se mě trošku vymkla :-)). Jsem s Hondou natolik spokojenej že nad spotřebou jsem zatím vůbec nepřemýšlel a nepočítal jsem za kolik jezdím.

31.08.2007 | 08:37:22 | Deli Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Honda Accord