Recenze Honda Accord 2,2 CTD-i
“výborné a bezpečné auto”

Autor recenze: Timberland (34 let),
Olomoucký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2004 Typ motoru:2204 Stav km při koupi:131 000 km Stav km nyní:136 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 5 měsíců Průměrná spotřeba: 6,3 l/100 km Vloženo: 22. 1. 2010

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 1.4

Spolehlivost

1
 

Jízdní vlastnosti

1
 

Komfort

1
 

Provozní náklady

1
 

Náhradní díly

3
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Honda Civic

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

- Výměna zadních tlumičů ihned po koupi - 7500,-
- Reklamace zamlžených předních světlometů - 0,-


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto jsem koupil od prvního majitele, vůz byl koupený a servisovaný v ČR, celou dobu ve značkovém servise. Servisní knížka byla poctivě (snad) vyplěná a vůz nejevil žádnou poruchu, jedině zadní pravý tlumič trochu "bouchal", preventivně jsem jej vyměnil a s ním samozřejmě i druhý - originál Honda. S autem nemám zatím moc najeto, ale zátah motoru, hluk (nebo spíš ticho) v kabině jseou zatím k mé naprosté spokojenosti. Ze začátku jsem díky výkonu a kroutícímu momentu měl problé držet se předepsaných rychlostí :-) ale už jsem si zvykl. Při těchle tuhých mrazech a 80% jízdě po městě se snad i spotřeba na jaře ustálí. Zatím mám průměrnou spotřebu 6,2 - 6,3 l/100km což je super výsledek, na delší trasy se snad dostanu pod 6 litrů. Nemám nic proti koncernovým vozům, ale milé je, že je nechávám ve zrychlení pěkně za sebou. Nezávodím s nikým, nevím jak jsem na tom já ani ostatní vozy s maximálkou, ale při zrychlení stačí opravdu málokdo. Auto je pro mě opravdu pohodlné, chybí mi snad jen vyhřívání sedaček. Na zadních sedadlech je místa také dost, jen prostřední osoba vzadu se asi moc dobře cítit nebude, není tam moc místa, navíc ten prostor je trochu vyvýšený. Zavazadlový prostor je bez problému pro celou rodinu, sedačky se dají sklopit (sice ne úplně) a tak se dají vozit i větší a delší věci. Po předchozí super zkušenosti s Hondou Civic jsem tak zatím opět spokojen a Hondu jednoznačně chválím a doporučuji.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Honda Accord

Vložit komentář

souhlas

v poradi druha Honda v mem drzeni a naprosty souhlas . Jen to "štelování" osvetleni palubky mohlo byt vymysleno Japoncem , toto co mam nyni v 2.2 i-CTDi snad prevzali od nejakeho germanskeho "ňoumy"

03.12.2011 | 03:16:47 | akordak  | 88.101.232.* Reagovat

super auto zo super motorom, u mna jeden z favoritov

28.01.2010 | 10:48:56 | ixo Reagovat