Recenze Honda Civic 1.5 16v LSi
“Velmi dobrý vůz.”

Autor recenze: jáááá (23 let),
Ústecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1993 Typ motoru:1.5i Stav km při koupi:180 000 km Stav km nyní:204 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 21. 4. 2008

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

6
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Colt 1.5

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Mělo.

- asi půl roce začal zlobit alarm, dálkové startování a centrál což je řízeno jednou řídící jednotkou..

- startér

- kolísání otáček a občas motor úplně zhasnul což se stávalo při brzděním motorem a následném sešlápnutím spojky


Hodnocení a zkušenosti s autem

Na auto jsem si nemohl nikdy stěžovat i přes poruchy které se oběvily jelikoš už mělo něco zasebou, což je třeba si uvědomit.

S motorem o výkonu 66kw a hmotností vozu cca 1000kg se dá jezdit i sportově hlavně v zatáčkách a kopcovytých úsecích si auto libuje, velmi snadno se motor vytáčí a rychlost zdatně šplhá nahoru. Z vlastní zkušenosti vím že se dá rozjet po dálnici až na 200km/h a to si nevymíšlím tak to je..

Jízdní vlastnosti jsou velmi dodré ale zadek auta je velmi lehký a je třeba si to uvědomit zejména při projíždění rychlích zatáček v kterých se brzdí, těžiště se přesune na předek a již tak lehká záď jde do smiku...ovšem toto se dá "snadno" srovnat a hlavně to dává dlouho do předu vědět než se utrhne.. Závěrem bych chtěl dodat že jsem si stejné auto pořídil znovu a jsem s ním velmi spokojený...

Spotřeba je velmi příznivá: když se s ní jezdí v klidu vemze si asi 6.5l, při sportovní jízdě se ale neostýchá a vezme si i 12l, nejnižší spotřebu kterou jsem naměřil bylo míň než 5.5l.

Škoda že jsem si jí nemohl užít déle ale řidičskou chybou jsem se s ní vyboural a musím říci že i když se říká o civicu že moc nevydrží já to potvrdit nemůžu, jelikož v rychlosti asi 100km/h jsem narazil do svodidel a pak jsme šli několikrát přes střechu a auto i když bylo totálně rozmlácené ze všech stran rázi se do kabiny nedostaly a mi jsme vylezli bez zranění.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Honda Civic

Vložit komentář

Ta čeština...

22.04.2008 | 18:28:31 | Aiven Reagovat