Recenze Opel Corsa Essentia
“Moc dobrá koupě.”

Autor recenze: Striska ,
Pardubický kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2004 Typ motoru:1.0 12V benzin Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:3 000 km Způsob řazení:manuál Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 6 - 8 l/100 km Vloženo: 13. 1. 2005

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.7

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

0
 

Provozní náklady

0
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Favorit

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Poruchu? Vzhledem k tomu, že auto jsem pořídil zcela nové a nyní mám najeto pouze 3 000km, tak žádně a doufám, že jich ani moc nebude :-).


Hodnocení a zkušenosti s autem

Rozhodoval jsem se ke koupi noveho vozu mezi Škodou Fabii a Opel Corsou. Osud mi dal tu možnost si vyzkoušet Fabii na 3 týdny (protože jsem své auto rozbil a Fabii jsem dostal jako náhradní vůz). Po týdnu ježdění s Fábií jsem se automaticky rozhodl pro Opla. Co se týče Opla, tak pokud bych měl být hodně strucný, tak bych řekl, že je to velice dobré auto, s velkým vnitřním prostorem a výbornými motory. Já osobně mám nejslabší verzi - 1.0 12V (tříválec).

Když jsem s tím vyjel z prodejny, tak jsem myslel, že to auto jim hned vrátím, ale teď mám najeto 3tis.km a čumím jako blázen, protože auto jezdí opravdu super. Ačkoli by se motor neměl správně na začátku moc vytáčet, tak když jsem mel najeto necelé 3tis., tak jsem vyrazil na dálnici vyzkoušet na kolik se to rozjede. Po rovině nebyl problém 165 km/h a z kopce 170km/h (i když to chvilku trvalo) - byl jsem hodně překvapen. Spotřeba se pohybuje 6-8 litrů, záleží na stylu jízdy (je taky fakt, že mám 16ti palcová kola).

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Opel Corsa

Vložit komentář

No 16-ti palcová kola na tak malé auto, to je opravdu luxus (možná spíše zbytečnost). Jinak já jsem zcela opačného názoru a vybral jsem Fabii namísto Corsy. to je ovšem věc názoru. Hodně šťastných kilometrů.

14.01.2005 | 10:55:15 | Killer Reagovat