Recenze Opel Corsa 1,2i city
“Spolehlivý krasavec.”

Autor recenze: Petra (21 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1994 Typ motoru:1,2i Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:138 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 měsíce Průměrná spotřeba: 6-8 l/100 km Vloženo: 18. 9. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Zatím žádné.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Super spolehlivé autíčko. Pokaždé nastartuje na drc a hned šlape jako hodinky. Při koupi mělo slabý tah, ale po aplikování přípravku na obnovu motoru a pár najetých kilometrech z něho lze bez problémů vytáhnout i 140 km/hod. Z mírného kopečku se podařilo i 160/hod.

Samozřejmě karoserie odpovídá stáří, takže větší koroze na předním blatníku, v okolí předních světel a nad čelním sklem není překvapením.

Svým vzhledem a spolehlivostí vyvažuje ostatní nedostatky jako je například pískání brzd či haprující podsvícení palubní desky...

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Opel Corsa

Vložit komentář

ale ved to nebolo nove

ved píše že to auto kúpila ojazdené... ale inak poučné

03.10.2006 | 07:45:05 |  Reagovat

A sakra

Nechci strašit, ale zpočátku se motor zabíhal a proto neodevzdával hned plný výkon, ale ten přípravek podle mě motoru v tomhle stavu může hóódně ublížit. Nebylo to rozumné. Není řečeno, na jaké bázi je to přípravek, takže může nastat to, že je na bázi chlozu a za studena vzniká HCl, která začne porušovat povch kovu a motor začne zevnitř korodovat nebo je to takový ten "utěsňovací" přípravek, který u nového motoru utěsní již poměrně dobře těsné a motor se dříve a více opotřebí a dosavadní malé vůle se zvětší. Každopádně bez přípravku už to pak nebude nikdy ono a s ním pravděpodobně půjde motor do kytek dříve než by mohl.

20.09.2006 | 15:03:49 | David Reagovat