Recenze Škoda Favorit LXi
“Nenadchne, ale odveze.”

Autor recenze: Martin ,
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1994 Typ motoru:13600 Stav km při koupi:55 000 km Stav km nyní:150 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 7 let Průměrná spotřeba: 6,3 l/100 km Vloženo: 9. 10. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.4

Spolehlivost

6
 

Jízdní vlastnosti

5
 

Komfort

4
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda 105

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Pamatuji si že když jsem si ho jako lehce ojeté před 7 lety koupil a přesedl ze škody120 byl jsem celkem nadšen. To přesné řazení, dynamika, v zimě stával venku a i v -20 nastartoval napoprvé ( motor měl už vstřikování - dobrá to věc). Od té doby dostal už dost do těla a musel jsem do něho nalít dost peněz hlavně v poslední době abych ho udržel při životě. Mám ho doteď jako druhé auto.

Už má 160 000 km a začíná se dost sypat. Myslím že tohle auto je dost chatrné a tahle porce km v zimě v létě každodeního ježdění mu už dala co proto.

Asi největší problém Favoritů je určitě koroze. Rezne velmi ochotně a rychle a jak se to jednou rozjede už tomu autu prakticky není pomoci. Prorůstá to mezi plechy, začíná to lemy kol a pokračuje dovnitř, kolem tlumičů. Odrezávají plechové lemy pod těsněním oken. Hlavně toho zadního a pak teče do kufru a zadních světel.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Ve své době v česku asi bomba, ale dnes značně překonané ve všech směrech...

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Škoda Favorit

Vložit komentář