Recenze Škoda Favorit 135 LS
“S rozumnou jízdou super auto.”

Autor recenze: Lukáš (18 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1992 Typ motoru:1,3 Stav km při koupi:53 000 km Stav km nyní:64 400 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 9 l/100 km Vloženo: 8. 12. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.8

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

5
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

3
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

1x výměna výfuku.

3x měněná prasátka na obou zadích kolech.

1x vzduchové svody.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Nejčastější závadou na mém mazlovi byla tzv. "prasátka" v zadních bubnových brzdách, které ale moji finanční situaci moc nerozhodili.

Jedenkrát sem byl nucen si pořídit nový komplet výfuk poté, co se z mého poměrně tichého auta stalo zvukově neuvěřitelně uřvané WRC!

Dále neobstálo v motorové zkoušce po nájezdu na letiště, kdy asi po 4x sprintech s jiným Fáčkem a poté s Renaultem Meganem 1.5 dci se mi oběvil před čelním sklem dým z pod kapoty a mě bylo jasné že je konec. Na štěstí to byly jen vzduchové svody pod karburátorem a nad parožím, které sem sehnal ještě ten den a kompletní výměna mě stála 6 hodin práce a asi 500 Kč včetně 3L nemrznoucí kapaliny a destilky.

Jinak koroze se mi vyhíbá ZATÍM obloukem a výdrž motoru je zatím v pořádku, pokud nedržím plnou a otáčkoměr mi neukazuje 7000 ot./min.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Škoda Favorit

Vložit komentář