Recenze Škoda Favorit 135L
“Slušné auto, ale škoda že tak kvete.”

Autor recenze: Pepa (22 let),
Kraj Vysočina
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1992 Typ motoru:1,3 Stav km při koupi:115 000 km Stav km nyní:118 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 4 měsíce Průměrná spotřeba: nevím l/100 km Vloženo: 4. 12. 2005

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 5.6

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

2
 

Náhradní díly

2
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Poruchy jako takové auto nemá. Snad jen maličkost - Zaseklý plovák. Fungoval jen do půlky, a po čase zase od půlky nahoru, takže jsem musel jezdit pořád s plnou nádrží. Koupil jsem ho v bazaru za 30 000Kč a mělo 1 rok starou baterii. A nejvíc mě nalákala sada 4 zimních pneumatik i s diskama v ceně. Údajně to mělo být po prvním majiteli, ale znáte bazary, jak jsou mazaný! Když mi přišel techničák, zjistil jsem, že asi neumí počítat, protože jsem byl už čtvrtý majitel.

Motorově docela ujde. Má Taž.zař., ostřikovač a stírač zadního okna.
Dnes bych za tyhle peníze koupil buď citroena BX, nebo favorita ale v daleko lepším stavu(myslím karosářským).Jenže pěkné favority asi nějak vymřely. :-)


Hodnocení a zkušenosti s autem

Nový plovák jsem si koupil za 490 Kč a vyměnil ho sám.

Mírná koroze teď v zimě znamená vyloženě díry v blatníkách, upadl mi držák nádobky ostřik.kapaliny. Oproti Citroenu BX kvete jako jarní louka.

Na dálnici jelo 150, ale určitě by šlo i víc, ale to by nesměly být všude samý omezení a kamiony. A taky nemám tak moc zkušeností, abych si to troufnul.

Kufr mi bohatě stačí. Jinak spolehlivý a vždy jsem dojel z místa A do místa B.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Škoda Favorit

Vložit komentář

???

Teda úvaha "buď další Favouš, nebo BXko" mě docela zarazila. To je asi jako uvažovat "buď si vykopu zemljanku, nebo koupím Karlštejn" ! BXko je zmenšená prezidentská limuzína, Favo je zvětšenej angličák, co se rozsype, když BXko projede kolem a neubere plyn!

24.11.2007 | 22:23:22 | Mad Max Reagovat

Zapomněl jsem dodat, že byly vyrezlý misky předních tlumičů. A špatně+ jsem napsal spolehlivost ta je tak 8, a ceny náhradních dílů taky 8.Omlouvám se. Pepa

05.12.2005 | 14:06:59 | pepa Reagovat