Recenze Škoda Favorit L
“Solidní auto pro nenáročné.”

Autor recenze: ,
Zlínský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1989 Typ motoru:1.3 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:175 000 km Způsob řazení:manuál Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 31. 5. 2004

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.3

Spolehlivost

5
 

Jízdní vlastnosti

5
 

Komfort

0
 

Provozní náklady

0
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda 100

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Poruchy jsou pořád nějaké, ale co jiného lze čekat u 15 let starého auta. Naštěstí si většinu opravím sám - to je velká výhoda tohohle auta = jednoduchá konstrukce. Většinou jde o banality jako zlomá vnitřní klika dveří, pískání při brždění nebo samovolně zhasínající pravé přední svétlo. Poruchy nemají většinou vliv na pojízdnost.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Nemám garáž, tekže auto v létě odolává náporu slunce a v zimě zase třeskutým mrazům. Je však pravda, že motor i v -10 často chytne hned na první otočení klíčkem. Sem tam bývá problém se zdechajícím motorem za vlhkého počasí například při stání na křižovatce. Auto i přes své stáří odvezlo několikrát 4člennou rodinu k moři (2x Chorvatsko tam i zpět asi 3000km, Itálie 3600km). Není to žádné žihadlo, zrychlení nestojí ani za řeč, ale k běžnému cestování to bohatě stačí. Jízdní vlastnosti nejsou špatné - v zatáčkách se všat auto výrazně naklání.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Škoda Favorit

Vložit komentář