Recenze Škoda Favorit
“Za ty prachy lepší auto na sníh a led snad není.”

Autor recenze: Martin.Š (25 let),
Kraj Vysočina
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1989 Typ motoru:1.3 karbec Stav km při koupi:130 000 km Stav km nyní:170 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 7,8 l/100 km Vloženo: 23. 12. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.8

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

3
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Vyměna:

přední blatníky, zadní lemy, prahy, svaření podlahy, komplet nerezový výfuk - sportovní koncový díl, repasování řízení, zadní tlumyče, těsnění pod hlavou, snížení hlavy o 0,5mm - velké poníčení, repasování elektriky, cívečka v rozdělovači, zadní ložiska.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Je to auto pro lidi co mají dost času na opravy. Náhradní díly jsou téměř zadarmo. Motor šlapal jako hodinky, hodně dělá kvalitní olej a palivo, v zimě (-20°C) startoval líp jak v létě! Nastartoval vždy napoprvé, startoval jsem tak vteřinu až dvě, v lětě tak pět vteřin.

Jezdil jsem do práce v pěti lidech Třebíč - Jihlava (smej kopec prudkej a zatáčka) a dokopců jsem jezdil 100km/h!!! Nebyl problém s předjížděním, nato že měl jen papírově 46kW, na sněhu je hodně stabilní. Motor byl dost slyšet, mě to nijak nevadilo.

Je to auto pro mladý a šikovný kluky co mají dost času a trpělivosti na opravy. Je to super auto na tunění a blbnutí na sněhu, auto jsem už prodal, ale musel jsem o něm napsat. Za ty prachy super auto na zimu.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Škoda Favorit

Vložit komentář

Po prvé co slyším že Favorit je auto na sníh a na led.Kamoš v zimě tak tak vyjel s parkoviště ,a to měl zimní nový zimní pneumatiky.A navíc na 13 palcových kolech to zrovna do zimy moc není ,vím sám.

08.08.2011 | 13:26:19 | luke20  | 78.45.72.* Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Škoda Favorit