Recenze Suzuki Swift 1.3
“Sviští na silničním hřišti!”

Autor recenze: Kakamil (22 let),
Ústecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1992 Typ motoru:1.3l / benzín Stav km při koupi:88 500 km Stav km nyní:91 250 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:zapůjčený Jak dlouho auto používáte? 14 let Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 6 l/100 km Vloženo: 8. 3. 2005

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.6

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Favorit

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Na výfuku chyběla mezi prostředím a zadním dílem spona, tak to trochu řvalo, ale už je to vyřešený. Jinak na autě není potřeba dělat nic. Od majitele byly vyměněny řemeny, olej a filtry. Takže jen klasická údržba.Od té doby jsem do ní jen tankoval.

Trochu jsou rzí ožrané lemy zadních blatníků, jinak celá plechařina v pořádku.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Po týdením stání na horách při mrazech, jež ve dne šli sotva nad 0°C a v noci klidně i k -15°C jsem nasedl, nastartoval a odjel. Žádný problém. Spotřeba i v Libereckém prostředí kopců a hor v zimě max 7,5l v létě o litr a půl míň a bez snažení. Je to pohodlný, malý a levný vozítko. Je s ním sranda jezdit. Má ohromě čitelné jízdní vlastnosti, užije se s ním hodně srandy, hlavně teď v zimě. Náhradní díly nejsou levný jako na Š120, ale spolehlivost je jako "Nebe a dudy". Nicméně všechno je rychle a relativně levně k sehnání (např.přední blatník 500Kč:)

Motor je kapitola sama o sobě. Miluju jak se vytáčí, jak spěchá do otáček. I když má "jen" 68koní, dokáže svou koncepcí a vahou (850kg) znectít i mnohem výkonější vozy. Rád bych se někdy svezl s GTíčkem:-))

Kufr u sedanu je obrovský, i když malý nakládací otvor jej trochu omezuje.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Suzuki Swift

Vložit komentář