Recenze Toyota RAV4
“Výborné spolehlé autíčko.”

Autor recenze: hana (39 let),
Plzeňský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2006 Typ motoru:2,2D Stav km při koupi:5 km Stav km nyní:55 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 6,3 l/100 km Vloženo: 26. 1. 2008

Hodnocení inzerátu: 9 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.6

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Toyota Verso cor. Toyota Yaris

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto nemělo žádnou poruchu.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Toyota RAV je auto , do kterého jsem se zamilovala na první pohled. Po zkušební jízdě , která mi měla toto auto vymluvit již nebylo cesty zpět. Musela jsem ji mít. Jezdím s RAVkou dva roky a má velice slušnou průměrnou spotřebu : 6,3 l./ město okolo 6,4./. Má výborné jízdní vlastnosti. Auto dobře sedí na silnici, na rozdíl od předcházející Toyoty corolly Verso má výborný " rejd". Neocenitelný je zvýšený posez řidiče a dobrá viditelnost.

Fantastická je manipulace se zadními sedadly. Auto odveze rodinu s detmi, i několik psů. Ravce bych vyčetla pouze nízkou loketní podpěrku, dalece umístěné tlačítko výstražních blinkrů a při vykládání nákladu při chodníků je nepraktické otvírání 5.dvěří/ na opačnou stranu /, ale toto jsou opravdu věci, které jsou drobnostmi a neodradí od koupě vozu.

Oceňuji velké zrcátka, díky kterým se výborné couvá. Také má výborné jízdní vlastnosti v zimním období. Auto je dostatečně živé a dobře reaguje v momentě, kdy potřebujete zrychlit / předjíždění/. Také brzdy jsou dobré, první kilometry " jedovaté" ,ale záleži z jakého auta řidič přesedá. Kormě pravidelných servisních prohlídek s autem dojíždím pouze k čerpací stanici.Toto auto bych neměnila.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 9


Komentáře uživatelů k recenzi Toyota RAV4

Vložit komentář

korelo

Toyoty byly ošklivé a nudné ,ale fungují a to je pro dost lidí důležité.Neoslníte s ní sousedy,ale dojedete vždy kam potřebujete.

22.01.2009 | 05:53:39 | Jarin Reagovat

uzasne

Som uplne udiveny ze taky crep vydrzal take km ale raz darmo kde nic nieje nic sa nepokazi. Osobne ta chocholusek lutujem tolko km na takych vrakoch to si sa musel pocas jazdy unudit v tom uchvatnom interiery vozidla.

21.01.2009 | 23:30:38 | korela Reagovat

Mám tiež 2 Toyoty, jednu Corollu 1.4 a druhú Carinu 2.0 a tie autá su neuveriteľne spoľahlivé. Želám Vám, aby ste so svojou Toyotkou nikdy nemali problém, tak ako ja (Corolla 260 000km a Carina 440 000km).

31.01.2008 | 14:35:17 | Chocholoušek Reagovat