Nejčtenější auto recenze

5,4Toyota RAV4 (2007) Toyota RAV4 (2007) autor: Marek Přečteno: 46650x
8,8Toyota Auris (2008) Toyota Auris (2008) autor: petr Přečteno: 35615x
9,4Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: L@lek Přečteno: 33395x
8,6Toyota Avensis (2005) Toyota Avensis (2005) autor: Zel.am Přečteno: 27993x
10,0Toyota Auris (2011) Toyota Auris (2011) autor: crosk Přečteno: 23997x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Valevematic

Zdar.
Mne urobilo to isté, tiež kontrolka motora a tieto chyby. Zistil som ale, že je hladina oleja na spodnej ryske - dolial som 2-3 deci oleja a kontrolka zhasla - zatiaľ sa nerozsvietila znova, medzitým som najazdil nejakých 6000km. Technik v toyote mi vtedy povedal, že ak sa objaví znovu tak asi bude treba vymeniť ten elektronický člen valvematic za 1100eur plus práca.

30.10.2022 | 14:35:16 | Toky | Recenze: Toyota Auris Valvematic (2016)

Všetko zlé

Mne po necelých 12000 (11 mesiac 2020)začal tiecť olej z poloosy na jednej strane.po necelých,6 mesiacoch (5/21)som zistil že mám olej znovu pod autom. Zistili že mi tečie znovu ale už z obidvoch strán . Teraz 10/22 pri ,77000 km mi znovu zistili že mi tečie na obidvoch stranách olej a tento ráz už chcu od mňa všetko platiť vraj padla mi už záruka. Ešte som mal v zadnom svetlé vodu. Nikdy viac toyotu

27.10.2022 | 02:25:16 | Miloš  | Recenze: Toyota Auris Valvematic (2016)

Aha

To by me zajimalo kdo tu pohadku psal. Ja jezdil s RAV4 za 11 az 14 litru...

18.09.2022 | 07:13:35 | Automaggi | Recenze: Toyota RAV4 1998 (1996)

Oživení po letech

Tak posledních pár let stála Celica v garáži, protože ji chytla koroze prahů. Vyměnil se olej, foltry, dobila baterka a teď je u klempíře a čeká se na vyvaření nových prahů. Pokud vše půjde, jak se očekává, tak příští sezónu bude brázdit silnice jako dřív ) Auto má k dnešnímu dni najeto 282 000km, což je úctyhodné číslo. Děkuju všem kamarádům, co projektu fandí a všem fanouškům. Budu postupně doplňovat informace :)

04.09.2022 | 10:11:47 | Cobrak | Recenze: Toyota Celica 1600cm3 (1993)

RE: Už nikdy více

Na rákosí (Korejci,Japonci)jak se něco vysype,tak to stojí za to.

17.08.2022 | 13:44:27 | Jirka | Recenze: Toyota Auris 1.6 benzín (2008)

RE: Už nikdy více

Ajta krajta....

15.08.2022 | 19:57:50 | Vašek | Recenze: Toyota Auris 1.6 benzín (2008)

Už nikdy více

Toyota auris 1,6 valmematic 97 kW, rok výroby 2018, prodej nový 2019. Garážovaný, 1. majitel, denně cca 30 km do práce a zpět (při covidu home office, tzn. minimální nájezd). Po 3 letech a přesně 2 měsíce po záruce a nájezdu 35.000 km (= skoro nové auto, každoročně servisované), se rozbila klimatizace, což jsem těžko mohl způsobit - několik litrů vody stříkalo během jízdy z bočního panelu ke spolujezdci - je tam cosi prasklého. Po první konzultaci se servisem se smiřuji s avizovanou cenou opravy kolem 65.000 Kč (49.000 nějaký megadíl, zbytek práce - musí se rozebrat celá palubka). Přestože jsem chtěl příště pokračovat opět u Toyoty, tak po této zkušenosti si již NIKDY tuto nadmíru spolehlivou značku nezvolím.

15.08.2022 | 13:00:20 | Radek | Recenze: Toyota Auris 1.6 benzín (2008)

prosba

Nazdar hoši, poradte mi kde kúpim nový stahovací mechanizmus na sklo na kufri mám Toyotu 4-Runner (1994) 2,4 turbo disel.
Dik 0903 412 271
arboretumklecenec@gmail.com

01.08.2022 | 12:45:22 | Richard Pekara | Recenze: Toyota 4-Runner 2.5 turbodisel (1993)

RE: Toyota proace

Tak to snad vědí i malé děti.....

28.01.2022 | 08:38:06 | Vašek | Recenze: Toyota ProAce (2017)

RE: Toyota proace

Je to 2liter 95kw nafta, má to strední výbavu, korba je dlouha 2,8m, jazdné vlastnosti v pohode, ale po teto skúsenosti us tomu autu neverím. Aby po 60 tis kilometru odesly vstriky neni možné. Nastesti mám jeste zaruku. Počítal jsem s tím jak jsem ho kupoval že budú mit minimalne 10 roku klid ale ted se bojím že mne múze kdykoliv nechať ve stychu. Čiže neodporúčam

27.01.2022 | 20:26:57 |  | Recenze: Toyota ProAce (2017)