Nejčtenější moto recenze

2,6Babetta 210 (1996) Babetta 210 (1996) autor: Roven Přečteno: 52306x
6,6Babetta 210 (1989) Babetta 210 (1989) autor: Zelko Přečteno: 8264x
Všechny nejčtenější moto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

poruchy zavady

no to je na spagat,

31.01.2023 | 23:55:14 | tomas | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Je to Pražák🤪

27.11.2022 | 07:21:21 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Záludná chyba motoru Babety 210

Velmi protivná vlastnost ojeté Babety 210 je škubání při řazení automatu z jedničky na dvojku. Příčinou jsou tři páskové pružiny z velmi tvrdého ocelového plechu, které svými ostrými hranami časem vyryjí do rotujícího tělesa řadící odstředivé spojky viditelné zářezy a ty způsobí, že práce odstředivé spojky přestane být plynulá, neboť čelisti se nepohybují plynule, protože zadrhávají v těchto zářezech a z toho vznikají ty rázy. Pomoc je relativně snadná. Jednak je třeba obrousit ostré hrany páskových pružin, aby přestaly rýt a dobře klouzaly a druhak je nutno stopkovou bruskou (např. Dremel) zářezy na spojkovém kotouči odbrousit a srovnat, aby páskové pružiny ležely na hladkém povrchu kola spojky. Po této opravě bude řazení opět krásně plynulé a to dlouhodobě, protože obroušené hrany už nebudou rýt. Nepokoušejte se to řešit ohnutím pružin, materiál je opravdu velmi tvrdý a při pokusu o přihnutí se pásové pérko zlomí.

01.08.2022 | 15:27:51 | HonzaR | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Zkušenosti s babetou

Na Babetě jezdím 25 let do práce a při správné údržbě je to při té konstrukční jednoduchosti velice povedený stroj.Palec nahoru

28.05.2022 | 23:06:06 | alfonso | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Rozeta

No jo, házející šišatá rozeta. My jsme koupili taky Babetu se šišatou rozetou, jak to mohlo projít výstupní kontrolou, nechápu. Ukázka totálního šlendriánu. Samozřejmě díky házející rozetě odešlo co mohlo.

22.04.2022 | 12:45:01 | Jo_Do | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Nazor

Zdravim vsetkych fanusikov Babetty. Mam dve nove 210ky, jedna ma 6 a druha 11km, su vyrobene asi v roku 1985. Chcem sa vas preto opytat, ci maju nejaku cenu. Nechcem ich predavat, iba ma zaujima, ci mi doma nezaberaju zbytocne miesto. Povodne boli urcene na vyucovanie technickych prac na zakladnej skole, ale nikdy sa s nimi nic nerobilo, cele roky boli v suchom a teplom prostredi.

28.03.2022 | 20:31:06 | Valer | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: truhliku

V Babetě se můžeš vrtat každý den a stejně to nepojede, 100 km = závada. Zpackaný stroj .

02.10.2021 | 22:00:39 | BKS | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Babeta - je to o stasti?

Prva zdedena išla iba chvíľu. Vraj bola zničená - tak preto. Druhá má 6000 km a tiež nejde. Vraj usadený benzín, upchatý karburátor, hrdza v nádrži, zaneseny vyfuk atd. Oprava 170 eurokorun. Po krátkom čase sa začala dusiť až skapala úplne. Opravari mi prestali dvíhať telefón alebo sa im do toho nechce. Slabé brzdy či iné neduhy stým som rátal, ale čo s nespolahlivym / nefunkčným motorom? Potom čo ma nechala v stichu som zvažoval teatrálne podpálenie tohto extrémne nespoľahlivého poruchoveho kusu. Zatiaľ som jej dal milosť a čaká na spasenie...

01.08.2021 | 00:34:54 | Romi | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: truhliku

Nikomu nenadávej za jeho zkušenosti, které ty nemáš. ty komediante a truhlíku...

25.07.2021 | 19:54:34 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

truhliku

Ty si raději už nic nekupuj. Podle této recenze brečíš často jak něco nefunguje. Nemakačenko.
Na babettě je super že není potřeba žádná STK atd. Mám jí 10 let z druhé ruky ani jsem na to nešáhl a když přijdu, šlápnu a jede.
Když tam nacpeš díly z druhovýroby které jsou dodělej si sám tak se div ty truhliku.
Babetta je starý železo a to patří lidem co se v tom chtějí hrabat a rozumět tomu, Jestli chceš jezdit a nemít starosti tak si kup novou motorku budeš určitě spokojený první 2 roky a ne 30 let starý stroj.
Ty komediante.

23.07.2021 | 06:42:28 | mmm | Recenze: Babetta 210 50 (1996)