Nejčtenější auto recenze

8,2Nissan Qashqai (2007) Nissan Qashqai (2007) autor: martin Přečteno: 44908x
8,8Nissan Qashqai (2011) Nissan Qashqai (2011) autor: Zz Přečteno: 38680x
8,6Nissan X-Trail (2004) Nissan X-Trail (2004) autor: Jirka Přečteno: 35101x
9,0Nissan Pathfinder (2006) Nissan Pathfinder (2006) autor: Špagy Přečteno: 26925x
8,2Nissan Terrano (2000) Nissan Terrano (2000) autor: Kutil Přečteno: 24466x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Olej po 8000 km

Kontroloval jsem motorový olej 5w-30 po 8000 km, najeto 68000 km. Nezdá se, že by viditelně ubyl a stále má na měrce zlatavou až lehce hnědou barvu. Gut.

20.08.2022 | 23:09:02 | Ital | Recenze: Nissan Note 1.2 (2016)

RE:

Když budu něco dodávat, prodávat, možná budu tvrdit totéž. Zákazník může hledat i tu čtvrtou možnost. Občas se najde. Třeba zrovna Suzuki Splash, u jehož recenze jsme si taky asi povídali, je levné auto, o jehož kvalitě si některé prý kvalitní značky mohou nechat zdávat. Ale není to auto na reprezentaci. Pouze je kvalitní, slouží a neobtěžuje.

12.08.2022 | 18:52:28 | Ital | Recenze: Nissan Note 1.2 (2016)

RE:

Inu, každý to máme jinak, mně přijde líto času na cestu za benzínem laciným , ale jinak se bohužel mýlíte, stejně jako mnoho mých zákazníků, kteří chtějí něco levného a kvalitního, vždy jim říkám: můžete mít věc drahou a kvalitní - levnou a nekvalitní - drahou a nekvalitní.....čtvrtá možnost neexistuje, to je takové perpetum mobile ekonomiky - levné a kvalitní - prostě vyloučeno.

12.08.2022 | 16:48:26 | Vašek | Recenze: Nissan Note 1.2 (2016)

RE:

Doplňuji - dnes jsem měl krásně jemně pečený vepřový řízek s bramborem a okurek. Polévka s játrovými knedlíčky. Ne že by to byl vrchol gastronomie, ale velmi chutné a poctivé. Ještě byla např. svíčková, ale té jsem neodolal již několikrát. Je to cena bez pití, zajisté. Vředy nemám, žlučník nemám...Nekrmím se stále řízky a svíčkovou, to byl jen aktuálně dnešek. Podléháte, Vašku, domnění, že co je drahé je dobré a co je levné je špatné. Nepopírám, že v poctivém světě to má logiku. Žijeme však v reálném kapitalismu s volnou tvorbou cen. Podle ceny se mnohdy, co se týká kvality, nepozná nic. Kapitalismus je v podstatě jeden velký podvod, čest výjimkám, které jsou, ale nějdy dá práci je najít. Někdo by řekl, že za čest si nic nekoupíš... :0) Stále jsme u těch psychologických aspektů.

12.08.2022 | 13:43:04 | Ital | Recenze: Nissan Note 1.2 (2016)

RE:

Naše město má necelých 9000 obyv. a benzinky jsou tu 3 veřejné a 1 podniková, i zde je možno. Ne že by si nějak cenově konkurovaly, ale jsou. Netankoval jsem tu léta páně. Obědy mám max. za 95,- Kč, nemusím to mít s obsluhou, a mám víc času, možná i proto, že nemusím tolik vydělat na to jídlo a palivo :0) Čas jsou peníze, takže jsem vlastně bohatý :0) Je to o psychologických aspektech chování. Ty si člověk nevybírá a je poměrnë těžké je ovlivnit. Každý jsme ve vleku svých genů, ať už si to připustíme nebo ne :0)

12.08.2022 | 13:07:41 | Ital | Recenze: Nissan Note 1.2 (2016)

RE:

Naše město má 10.000,- obyvatel je tady jen Benzina... na ježdění za levným máslem a benálem fakt nemám čas....do hospod chodím jen do kvalitních nechci žrát odpad, buď kvalita nebo nic, na obědy chodím přes ulici, kde mají skvělé kuchaře a vše čerstvé, oběd 250,- s pitím a presem, ale nemám vředy...

12.08.2022 | 07:24:36 | Vašek | Recenze: Nissan Note 1.2 (2016)

RE:

Máme hustou síť čerpaček, tak nějaká alternativa asi je. Zrovna dnes jsem jel kolem Shellky, Natural za 39,90. I oni se snaží. Benzina v klidu 43,90. A to je nedaleko pumpa ONO. Já to na ONO mám z domu 14 km a už jsem tam párkrát jel tankovat. Jel jsem už i dál. Vyplatí se to nebo je to 0-0, svezu se (jezdím rád), trochu času mám a nepodporuji drahotu. Teda jako do drahých restaurací taky nelezu a nepíšu o nich na netu, že jsou drahé. Ale těmi auty taknějak jezdíme skoro všichni a já navíc rád. Takže to mě sere, drahou hospodu mám na háku, že jo. Zrovna dnes jsem byl na večeři v jedné dobré nikoliv nějak drahé restauraci a cítím se velmi dobře, co se týká zažívání. To se mi po večeři v hospodě dlouho nestalo a že to byly chody podstatně dražší. Tak mě napadá, dnes u toho nebyla ta zdravá zelenina, že by to bylo tím?

11.08.2022 | 23:04:17 | Ital | Recenze: Nissan Note 1.2 (2016)

RE:

U nás třeba není alternativa....

11.08.2022 | 16:21:47 | Vašek | Recenze: Nissan Note 1.2 (2016)

RE:

Benzina vždy zdraží jako plus minus první a zlevní jako poslední. Pokud není nablízku levná pumpa. Nic prémiového na ní není, kromě cen. Jsou i lidé, kteří tam budou tankovat právě proto, že není levná, ale těch nebude tak moc. Z hlediska peněz (co to neřeší) je horních 10000, to číslo může být v naší zemi dost reálné, a pak z hlediska psychologického, bez ohledu na kupní sílu, takových by bylo asi do 5ti procent. Takže, pravda, vždy se někdo najde.

11.08.2022 | 12:37:07 | Ital | Recenze: Nissan Note 1.2 (2016)

RE:

Vůbec ne....v principu jde o to, že taková dohoda nikdy nemůže fungovat, protože se najde dost těch, co ji nebudou dodržovat, to je celá idea...a je úplně jedno, zda jde o jeden z několika velkoobchodů nebo o 20% všech zákazníků (reálně by to bylo víc, protože prostě firmy, které to živí jezdit musí a berou násobně více paliva).
Benzina u které beru má stále nějaké akce a reklamy nebo třeba Tankkartu ap., různé soutěže, teď zase inzerovali proto, že se Benzina přemalovává na Orlen, tak,aby zákazník neutíkal....

09.08.2022 | 14:49:38 | Vašek | Recenze: Nissan Note 1.2 (2016)