Recenze Opel Frontera
“Až na mouchy velmi příjemné.”

Autor recenze: Pavel (52 let),
Plzeňský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:2.2 DTI Stav km při koupi:68 000 km Stav km nyní:73 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 6 měsíců Průměrná spotřeba: 9 l/100 km Vloženo: 27. 12. 2006

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Tabbert 55A,manual

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Oprava zadnich brzd.

Padání nafty.

Unikání oleje okolo vývěvy.

Seřízení motoru.


Hodnocení a zkušenosti s autem

S komfortem jsem nadmíru spokojen.

Výhled z vozidla je dobrý, jízdní vlastnosti jsou pro mne jak v terénu,tak na silnici prima zážitek. Karoserie je na rámu,s tím se v dnešní době mnohé terénní vozy pochlubit nemohou.

Není to auto pro extrémní off-road ale nikde v terénu Vás nenechá,je to makáč. Neševelí jako šestiválec ale šlape si nádherně.Stálý pohon zadní nápravy,noblesní přiřazení předku do 100km/h.

Redukovaná převodovka dostane toto vozidlo spolu se samosvorným diferenciálem do míst které by jste nečekali. A i z nich. Každé auto potřebuje údržbu,nejlépe preventivní.Konzervace dutin a spodku je nutná.

Mnoho štěstí.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Opel Frontera

Vložit komentář

frontera2,2dti 1999

zdravim, sam mam fronteru jiz druhou a byl jsem spokojeny jak s prvni Ackovou co jsem mel tak i z druhou Bckovou co ted mam. Ta novejsi je o neco si myslim pohodlnejse, sviznejsi atd rodinne auto nez ta prvni, ale nemuzu rict ani pul slova, az na male musky co ma kazde auto. Jine auto bych nechtel proto jsem si koupil i novejsi fronteru a ne neco jineho. Je ve vsech smerech idealni, neni to extrem offroad ale to uz bylo receno, vyjede snad vsude kde normalni clovek jezdi a potrebuje zajed, dily jsou si myslim, pokud clovek vi kde kupovat, nejlevnejsi ze vsech terenaku, aspon dle meho nazoru, spotreba je vic nez slusna a jizdni vlastnosti super a na silnici, na sportovni jizdu jsou sportaky a ne terenaky.

Zdravim fronteraky joutat1

18.04.2008 | 23:08:45 | joutat1 Reagovat