Recenze Opel Frontera TDI
“Velmi dobré”

Autor recenze: štefan (40 let),
Pardubický kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1996 Typ motoru:2.8 TDI Stav km při koupi:129 000 km Stav km nyní:136 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 měsíce Průměrná spotřeba: 9 l/100 km Vloženo: 17. 2. 2009

Hodnocení inzerátu: 5 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: škoda,lada,fiat,moskvich,ford,peugeot,renault,opel,

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto vypadá velice atraktivně. Je pohodlné na svou třídu a co se prostoru týče, je opravdu prostorné. I výbava vozidla je slušná. Nemá sice kožený interiér, ale jinak je v plné výbavě. Brzdy jsou účinné, jen hlučnost je vyšší. A to zejména zadní diferenciál. Karoserie je bez známek koroze, i když místy vykukuje rez, ale nic závažného. Zatím si na nespolehlivost nemohu stěžovat, nebot´ mne ještě nikde nenechal. Spotřeba se pohybuje okolo 10ti litrů na 100/km což se může pro někoho zdát hodně, nic méně je to přeci jen těžký a teréní vůz a vyroben před 13ti lety. Vůz jsem si pořídil vloni začátkem prosince. Pokukoval jsem sice po větších vozidlech již dříve, ale jak jsem spatřil tohoto krasavce, tak jsem neodolal, pěkný desing a rozumná cena rozhodla. Pro fandy do offroadů mohu doporučit. Jen se při koupi pořádně dívejte, používal li ho předešlí majitel jen na terén, bude vás to stát nemalé finanční prostředky.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Vlastnil jsem několik vozidel, ale offrouda mám prvního.
Jsem s ním spokojen i když pár maličkostí budu muset opravit. Například hučí zadek, nejdou zadní el.stahy oken a nesvítí mlhovky, teda jenom přední. Destičky jsem již měnil, olej v motoru a diferákách taky a měnil jsem ještě termostat. Jinak je vše ok.
Docela bych uvítal zda by někdo neměl něco o tomto typu, Frontera 2.8 TDI.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 5


Komentáře uživatelů k recenzi Opel Frontera

Vložit komentář
 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Opel Frontera